9 marca po uruchomieniu nowego Filmwebu zagłosowałem na 20 filmów (mogę podać ich tytuły), za co powinienem dostać 10 punktów. Przy głosowaniu liczba oddanych na dany film głosów zwiększała się o 1, myślałem więc, że wszystko w porządku. Do dziś punktów nie ma. Gdy dwa dni temu znów zagłosowałem na kilka z tych filmów,...
więcejChciałam dodać nagrodę za dźwięk ale niestety nie ma takiej kategorii. Mam nadzieję, że to się zmieni
Mam pytanie. Mianowicie, jak wprowadzić do bazy całkowicie nowy fil, którego jeszcze nie ma w bazie??????? Jak to się robi???????
temat był już kiedyś poruszano na łamach forum, ale trudno mi zlokalizować osobę i miejsce. Poza tym podkreślano tam trudności w wyszukiwaniu filmów po polskich tytułach, a mnie interesuje bardziej bezsens wstawiania polskich tytułów filmów zagranicznych, które nie miały polskiej premiery. Powiedzmy sobie szczerze,...
Od wielu tygodni codziennie głosowałem na 20 filmów i zarabiałem w ten sposób 10 punktów. Niedawno zaszły zmiany na Filmwebie, które wprowadziły trochę zamieszania. Gdy uruchomiono po 2 dniach portal, zagłosowałem 9 marca na 20 filmów (mogę podać wszystkie tytuły) - liczba oddanych na te filmy głosów zwiększyła się o...
więcej
Aby informować Was o zmianach czynionych na Filmwebie stworzyłem nowy temat w blogu na swojej stronie. Będą tam umieszczał informacje o wprowadzanych usprawnieniach, likwidowanych bugach itp.
http://filmweb.pl/User?id=2413
dla proby kliknelam na funkcje ze chce obserwowac temat....moja skrzynka rownala sie ok 50 powiadomieniami ze ktos cos dopisal, wiec pobieglam szybko "odhaczyc" ta funkcje....niestety , pomimo ze to zrobilam nadal dostaje info ze ktos cos dopisal..dlaczego????????????? i jak sie tego pozbyc !!!!!!!!!!
Możecie mi coś wyjaśnić: Dlaczego jak wchodzę w "dodaj nowy film", pojawia się tylko możliwość wpisania typu, tytułu oryginalnego, tytułu polskiego i roku powstania... Czy dopiero jak ta część zostanie zaakceptowana, będę mógł uzupełnić pozostałe informacje? Nowy pomysł redakcji czy tymczasowe utrudnienie, bo - o ile...
więcejWspółpracę zaczęłam od nie dawna, ale odkąd nastąpiły tu zmiany to wogóle nie przybywają mi punkty, pomimo tego, że głosuję, redaguję itp. itd. O co hosi?????????