Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

moze nie jest to sprawa pierwszorzedna, ale niemniej warta zaznaczenia. otoz w pierwszej piatce listy top100 swiatowe znalazly sie 4 (!) filmy ktore nie mialy swojej swiatowej premiery :p honoru listy bronia jedynie 'poziomki' bergmana. problem jest chyba latwy do rozwiazania, ale przy jego okazji pojawia sie (znowu!)...

więcej

coś jest nie tak z rankingiem punktowym, gdy klikam na osoby się tam znajdujące (w tej chwili mają po 120 punktów) jakoś nie wiedze żadnych filmów w dziale "współtworzone strony". za co Ci ludzie mają te punkty? co prawda mają wiele wypowiedzi na newsy i na filmy (niektorzy wiele dziennie), wiec moze (bynajmniej...

to idzie w jednym kierunku, przebic i tak niskie dno komentarzy z onet.pl
nie wiem czy smiac sie z glupoty czy plakac z naiwnosci redakcji ze to niby dobre posuniecie.

To pochwalę jedną rzecz: owe info - co też leci z ulubieńcami naszymi. To doprawdy świetny pomysł:) Co prawda..w kinie- jesetem świadoma i te filmy, które mnie się wyświetlają już "zaliczyłam"...ale z Tv lepsze rozwiązanie. Za to brawo..a reszta...no cóż, juz opisałam w skrócie swe żale:) Pozdrawiam! Saurez

nie podoba mi sie jedna rzecz jeszcze, chcialam sobie przegladnac liste WSZYSTKICH tapet (jak bylo wczesniej ) i niestety sie nie da!! sa tylko linki do najnowszych i tyle, jak chcesz tapete to musisz isc do konkretnego filmu. Szkoda!

SORKA

użytkownik usunięty

no wiecie byłem troszke wkurzony i podpity.
I dzięki za szybką odpowiedź

Jak dodać wykonawców do listy obsadowej??

Filmweb jest wspaniałą składnicą wiedzy docząca ludzi filmu.
ALE BRAK ŻYCIORYSU DEEPA ? - to już zupełna klapa zwłaszcza że został nominowany do oskara za gre aktorską z filmu "piraci z karaibów", a przecież to nie jest jego jedyny film biorąc pod uwagę "From Hell" i te (bryndze, 9 wrota).
Mam nadzieję że ktos się tym...

więcej

nareszcie ktos zaczal zmieniac zdjecia aktorow! niektore wczesniejsze byly ochydne i w niczym nie przypominaly twarzy czlowieka ;). czarno biale fotki to dobry pomysl (bardziej wyrazny obraz w pomniejszeniu) ale jak ktos tak jak ja ma ustawiony skin classic to robi sie troche szaro. no ale ogolnie idzie ku lepszemu....

więcej

Podobno na łamach Forum, pod groźbą wykluczenia z grona zarejestrowanych członków
Filmwebu, zabronione jest:
publikowanie tekstów nawołujących do nienawiści rasowej i propagujących treści powszechnie uznawane za wulgarne

Pomimo tego, nie raz były publikowane komentarze, które można by zaliczyć do pierwszej albo do...

więcej