Mam pytanie ,czy da się oprostu siciągnąć coś z Film Web,naprzykład Dokumetntalny film pt:"ARIZONA"chodzi konkrotnie o wino Arizona.
ja wiem, że jest dopiero ( a może właśnie JUŻ) 2 stycznia 2004!!! Czyli ta funkcja nie działa już prawie 3 miesiące. Może jednak podacie jakiś termin, kiedy zamierzacie przywrócić dodawanie ?
Witam wszystkich "hazardzistów" i mam nadzieję, że w rozpoczętym już Nowym Roku będą mogli znależć w portalu duuuuuuużo konkursów i na bieżąco śledzic ich rozwiązania.... :-)
Witam Was serdecznie. Wiem, że ten temat był już poruszany na forum ale u mnie nie ma wgole białego krzyżyka na czerwonym tle. Czy bylibyście tak mili i pomogli mi (tzn mówili co i jak mam robić) w czasie gdy będe jakiś film współtworzył. Mój gg to 3358931 z góry dziękuje
Być może zepsuję co niektórym tym komentarzem nastrój świąteczny, ale (bez wymieniania nicków) zauważam u niektórych osób "walczących" o czołowe miejsca na "liście miesiąca" nastepującą tendencję. Oddawanie głosów na ludzi kina o których, jak sądzę, głosujący w ogóle nie słyszał, nie zna tej postaci, nic nie mówi mu...
więcejZ okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałbym Wam wszystkim złożyć serdeczne życzenia, oby wszystkie Wasze marzenia się w przyszłym roku spełniły oraz oby Nowy Rok obfitował w wiele wrażeń związanych z nowymi premierami filmowymi. Strzałeczka!!!
Ciesze sie bardzo a razem ze mna pewnie nie jeden inny uzytkownik portalu, ze filmweb zamieszcza tyle konkursow z fajnymi nagrodami i wszystko byloby w porzadku gdyby nie fakt, ze czekam juz chyba ze 3 miesiace na liste zwyciezcow. Czy ktos moglby mi powiedziec, po jakim czasie od zakonczenia konkursu pojawia sie lista...
więcej
Jak mozna na filmwebie przegladac filmy kategoriami? Albo chocby szukac (np. 'wyszukaj wszystkie filmy z kategorii X')?
Dzieki za wszelkie sugestie,
Max
Zauważyłam, że jest mnówstwo użytkowników nie zdobywa ani jednego punktu, a wszystkie ich 'działy' , nawet 'ulubione osoby' i 'ulubione filmy' są puste. Wygląda na to, ze wiele osób (niestety ponad połowa z tych ponad 42 tys. uzytkowników) zapisałą się tylko żeby sprawdzić, jak to wygląda... Czy jest coś takiego jak...
więcej