no wlasnie - te konkursy! obiecaliscie rozwiaznia, podaliscie kilka, i co?? przybylo nowych zakonczonych konkursow a tu dalej nic, w nie nic tylko sa nowe konkursy. czykieys bedziecie z nimi na bierzaco? nieladnie.
Czy może mi ktoś podać portal filmowy w którym w repertuarze jest podział na dwu i trzy godzinne dogville? Bo we wszystkich mi znanych portalach jakoś zapomnieli o tym (drobnym???) szczególe.
człowiek się stara pisze i pisze, proszę kogoś na tyle uprzejmego by powiedział co robie źle że nie zamieszczacie moich nowych osób/filmów, bo jeśli robię cos źle to było by na tyle uprzejmie mnie poinformować a ja to zmienię lub poprawię lub dopiszę , czy poprostu macie obraną grupę tych najlepszych i tylko im...
Generalnie jest to kapitalny serwis. Strony laduja sie dosc szybko, a grafika cieszy oko. Opcja wspolworzenia dodaja tez stronie dynamiki. Niestety zauwazylem tu sporo niedociagniec - glownie technicznych, a takze fatalny serwis obslugi klienta.
To nie jest maly problem, a duzy. Popelnilem ten blad dwukrotnie i spedzilem godzine nad odszukaniem funkcji, ktora by mi pozwolila na edycje czy wycofanie blednego wpisu. Niestety nie ma takowej. Poprosilem wiec o zlikwidowanie konta. Zauwazylem tu zreszta inne bardzo inewygodne niedociagniecia.
Witam. Jestem nowym użytkownikiem filmwebu. Chciałbym prosić o pomoc. Toteż daje dużo komentarzy, streszczeń, ale dręczy mnie jedna rzecz. Nie mogę ani nigdzie nie pisze jak moe współtworzyc strone. Probowałem już chyba na wszystkie możliwe sposoby, ale bez rezultatu. Czy ktoś z was może wie jak mogę zacząć...
Muszę przyznac, ze szlag mnie cięzki trafia jak widze kiedy jakies tempaki (bo inaczej okreslic ich sie nie da) oceniaja dany film choc go jeszcze na 100% nie widzialy. Dotyczy sie to zazwyczaj superprodukcji, np. Matrix'ów czy Wladcy Pierscieni...dobrze wiadomo ze np. Matrix Rewolucji nie da rady sie obejrzec...
Możemy w portalu zostawiać "prywatne" wiadomości innym użytkownikom... Myślę że miło by było, gdyby portal wysyłał na maila informację że ktoś dodał wiadomość do "moich listów" (oczywiście w profilu użytkownika można by umożliwić konfigurację: czy wysyłać takie potwierdzenia, czy nie). Funkcjonolność to bardzo miła, a...
więcej