Jak to możliwe ze ktos zbierze tyle punktów?wystarczy ze na moj komentarz odpowie 100osoób ale to przeciez trudne!!i na tym forum jesli 2 osoby odpowiedza na mój komentarz to i takj nie zyskuje punktów tylko jak skomentuje film ale gwiazde jakąś i dopiero ktos odpowie na mój komentarz a ja juz nic niewiem niech ktos mi...
więcejWiększość nas jest chciwa i liczą się dla nich tylko punkty czy nie czujecie tej satysfakcji i poczucia dumy gdy wasz artukuł odgrywa ważna role?zastanówcie się głęboko nad tym.
NoWy PrZePiS odnosi się do internautów, którzy swojej pracy na rzecz polskiej strony www.filmweb.pl udzielili/ają więc niż 5 godzin dziennie w postaci : przysyłają przez siebie napisane streszczenie,komentarze lub oddają głosy na aktorów lub słynne filmy. Premie wynosić wynosić w postaci cennych punktów jest tu mowa...
więcej
Drogi 'tiger' - ogólnie nie jestem wielbicielką tego o co pytasz (wampiry), ale nie mam nic przeciwko takiej tematyce, o ile film nie przypomina tandetnej groteski z nadmiernym ociekaniem krwią...
Na 2. raz zostaw prawidłowy adres, bo nie wiem, jak się z Tobą skontaktować :-(
wysłałam jakieś 6 miesięcy temu cały życiorys aktora Jamesa Caviezela i chciałabym usłyszeć coś więcej dlaczego ona nie została zaliczona , niż tylko za mało danych , czy poprostu dodacie to jak on zrobi się bardziej sławny , np. po filmie Gipsona " Pasja"
gdzie gra Jezusa.Czy może moja skromna osoba nie zasługuje...
uważam, że to świetnie, jak uzytkownik może dodać film, do którego właśnie skończyły się zdjęcia, ale jego premiera będzie miała miejsce za rok, albo i nieco dłużej. To wzbogaca bazę i cały dostępny materiał.
Jest jednak coś, co niezbyt mi się podoba - możliwość głosowania na takie filmiki i dodawanie ich do ulubionych...
Jeśli ktoś ma tych filmów duuuuuuzo, to czy mozna je wszystkie zobaczyc ? Czy tez system pokazuje tylko kilkadziesiat ostatnich?
Jaesli ktos niewidzial to zapraszma do obejrzenia :))) a opowiada ten film o piratacha szczegolnie o Jack'u Sparrow :)) co ja bede pisla sami zobaczcie :P
Fajnie, mamy Nowy Rok i stare układy. Pytam po raz kolejny - ruszy ten portal w końcu tak jak powinien działać. Problemy z dodawaniem. Po pewnym czasie jakakolwiek informacja przestaje być informacja bo traci na swojej aktualności. Szanowna Redakcjo - prosze o pospiech, a przynajmniej o poprawę swoich starań...