Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeżeli jest tu ktoś kto ma świra na punkcie "Beautiful Mind', wie o nim wszystko jest wielkim fanem filmu, to proszę niech do mnie napisze!

Właśnie odkryłam tą genialną stronę! Jest naprawde swietna, wszysciutko znalazłam czego szukałam!

żeludzie boją się pisać i wola milczeć...jakby bali sie podpaść...wkurzające.Pisze to o tych,którzy sami tak mówią.Opanujcie się!Filmweb jest wszystkich,także Wasz!!!!

Co Redakcja myśli o ,cytuję za perlinką_s : "dokonaniu właśnie takiej dokładniejszej segregacji - seriale, animacje, filmy itp - i to nie ze wzgklędu właśnie na taki czy inny charakter tych filmów, ale dla wiekszego porządku :-) ".??? Przecież nie można się tak od razu poddawać tylko dlatego,że Ponk powiedział "nie";))...

więcej

Czy zdarzało się Wam, że punkty były dodawane bardzo powoli? Nie móię tu o przypadkach takich jak 'zarabianie' punktów przez glosowanie, bo wiem, że mozna tym sposobem zdobyć ograniczoną liczbę punktów dziennie. Myślę tu np. o zdobywanie punktów przez dodanie komentarza (0,5p. za każdy) - ostatnio muszę długo czekać na...

więcej

myśle o dokonaniu właśnie takiej dokładniejszej segregacji - seriale, animacje, filmy itp - i to nie ze wzgklędu właśnie na taki czy inny charakter tych filmów, ale dla wiekszego porządku :-)

przejrzyściej by wyglądało:filmy takie,owakie,animowane,seriale,ludzie.Mnie się pomysł podoba.Czy nie byłoby łatwiej wyszukiwać?..hmm???

aby oddzielić filmy animowane i seriale od całej reszty.Co Wy na to?

...z dodawaniem filmów (i nie tylko) do bazy?? chyba ze 2 tyg. temu dodałem film Księgowy, czekałem na weryfikację, a dzisiaj - co? - okazuje się że film jest przypisany zupełnie komu innemu. Co to znaczy?! Jestem w stanie zrozumieć to tylko wtedy, jeżeli po prostu Ponk (to on dodał Księgowego) zrobił to wcześniej ode...

więcej

Włączam dziś FilmWeb i swój profil i co widzę? Obrazki około połowy moich ulubionych filmów zastąpiły te denerwujące czerwone krzyżyki! Juz się nie mogę doczekać kiedy można będzie te obrazki sobie wyłączyć, bo na te krzyżyki nie mogę patrzeć!