Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Myślałam, myślałam i w końcu wymyśliłam, właściwie dzięki rozmowie z Rednaczem. Dlaczego ludzie, nie tylko krytycy filmowi, uwielbiają gnoić amerykańskie filmy ?
Czy ci, którzy to robią faktycznie świetnie się czują oglądając filmy o irańskich dzieciach, meksykańskich biedakach etc.?
A może mamy do czynienia z zadęciem...

więcej

Czasami żałuję swoich ocen filmów (skala od 1 do 10). Żałuje jeszcze bardziej, że nie można zmienić swojej oceny. Z czasem mój punkt widzenia na dany film się zmienia a co zatym idzie - ocena punktowa. Dodać należy, że skala jest dla mnie zbyt duża. Dzisiaj przejrzałem wszystkie moje filmy na które oddałem głos i...

Tak się zastanawiam czy można może poprawiać istniejące już strony, bo kiedy patrzę na strony Władcy Pierścienia to mi się ręce i nogi uginają. Nie dość, że przy Drużynie Pierścienia pojawiają się Theoden, Faramir i Eowina to jeszcze nie są oni wymienieni w pozostałych częściach, są za to Galadriel i Arwen, a w...

KIEDY OPUBLIKUJECIE? liste zwyciezcow za konkursy ktor sie zakonczyly? :)

Jestem w Filmwebie zaledwie od dwóch miesięcy. Gdy wszedłem na tą stronę po raz pierwszy oszołomił mnie rozmiar całego tego przedsięwzięcia... Naprawdę udało Wam się stworzyć tu coś wspaniałego, tylko pozazdrościć.... słowa te kieruję zarówno do Redakcji jak i do Wszystkich internautów użytkowników, którzy wciąż...

Czasami się tak dzieje że szukam jakiegoś filmy np. Opętanie i jednego dna nie mogę go znaleźć i ocenić a na drugi dzień już jest!! Czemu się tak dzieje?? Nie każdy ma tyle czasu (kasy) by mieć szczęście i trafić na ten dzień co znajdzie dany film. Chyba że są w zmowie z TPSA by nas nacignąć - żartowałem :-))

chyba jestesmy krolikami doswiadczalnymi hihihih teraz juz widzimy jakie ciezkie zycie jest tych biedych zwierzatek siedzacych w klatkach i czekajacych na wyrok raz lepszy eaz gorszy , chyba musimy to przeczekac ufff w koncu przechodzimy do historii dzieki naszym biednym strata punktow redakcja zrozumie jak stworzyc...

więcej

4 h temu zostawiłem komputer z 89 punktami na koncie i na 29. miejscu w rankingu filmwebu. teraz patrzę i mam 71 pkt i 35 miejsce!!!! nie iwem jak to się stało, może błąd został popełniony wtedy a nie teraz, ale napewno JA nie jestem temu winien! a karą dla niodpowiedzialnego systemu stronki powinno być przywrócenie...

więcej

jeszcze jedno w sprawie PUNKTÓW
http://www.filmweb.pl/howpoints.xml nadal po staremu a w zyciu co innego

Budze się rano i jak codzień włączam komputer. Wchodzę do internetu i wpisuję adres filmwebu. Włącza się filmweb, więc wchodzę w moją stronę, a na tej stronie mam dużo rzeczy, między innymi takie punkciki co je dostaje za różne tam pierdoły. Patrze na nie i oczom nie wierzę ....Wczoraj ich miałem ok. 500 a dzisiaj...