Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy w zakładce filmów, które chce obejrzeć jest gdzieś wyświetlane kiedy dany film leci w telewizji bo po zmianach tego nie widzę. A jeśli mam rację to jest wielki minus zmian.

jak ktoś wpisał głupotkę w obsadzie filmu a ja wiem że powinno być inaczej, może prościej gdzie jest ta opcja "poprawka" w takiej sytuacji?

Otóż nie działa u mnie ta opcja. Próbowałem na 3 przeglądarkach, teraz gdy przeinstalowałem system nadal lipa. Pomoc tego portalu nie zna przyczyny. Może ktoś miał ten problem i naprawił?

http://www.filmweb.pl/user/001

"Artur Gortych ocenił(a) 6 ról w filmie null.
12 kwietnia"

To uczucie, gdy zatrudniasz za najniższą krajową partaczy, a oni robią z Ciebie debila.

Dlaczego?

Człowiek chodzi do pracy, nie loguje sie jakiś czas, wraca, patrzy, a tu jakieś badziewia na profilu. WTF?
O co chodzi? Przegapiłem coś? No nie wierzę, masakra jakaś, nie mogę się tu odnaleźć. Muszę napić się piwka.

Dzień dobry, po ostatnich zmianach na serwisie, nie potrafię znaleźć opcji "wyszukaj znajomych", czy czegoś w tym stylu. Jak mogę znaleźć innych użytkowników?
Dziękuję.

Chciałem zapytać, czy taka możliwość jest dozwolona i zgodna z regulaminem FW? Czy można dostać za to bana? Pytam się, bo najprawdopodobniej jest jedna osoba, która od dłuższego czasu dodaje materiały z kilku kont na tej stronie i w ten sposób omija limity.

Powoli zaczyna mnie denerwować, że co rusz są wprowadzane małe zmiany w układzie
serwisu.

Kiedyś np. zmieniono kolejność pokazywanych treści w profilu i wciśnięto informację o
najczęściej oglądanych gatunkach między najwyżej oceniane a ostatnio oglądane. Nie
muszę chyba pisać, że wygląda to...