Mam pytanie do osób dodający materiał. Czy u was też widać tylko 20 materiałów, które są w kolejce, a jak chcecie przejść na kolejną stronę z materiałami to one nie ładują się ?
Nie wiem kiedy kolejne spotkanie filmwebu offline, ale stali bywalcy mogliby tam pójść grupą z kamerami i zrobili "wywiad" z tymi mendami odnośnie zmian na portalu. Ewentualnie takowe video na YouTube i w eter. Serio nigdy nikt na to nie wpadł?
Czy my uzytkownicy nie mamy nic do powiedzenia ? Może warto byłoby zrobic przed ta całą innowacją jakąś ankietę i wysłuchać nas! Kto chce głosuje i macie jakiś obraz.
dziś już nie można ustawić zdjęcia w tle?
Czy tylko u mnie tego nie widać?
Kto daje i zabiera ten.....
Krótko i treściwie będzie. Nowy design filmwebu jest dla mnie tragiczny. Ale po kolei. Oczy bolą od tych kolorów. Usunięta dla mnie najważniejsza opcja czyli "chcę obejrzeć w TV". Zniknęły moje oceny ludzi kina (same serduszka zawsze dawałem i ocenę ogólną aktora/aktorki) i wreszcie zakładka ocenionych filmów -...
Z okazji 20-lecia musieliście coś zmalować, czyli tradycyjnie wkurzyć użytkowników.
Nowy sposób przeglądania bazy ocenionych filmów jest niepraktyczny i niewygodny.
Filtry są kijowe, bo teraz nie widać statystyk, np. żeby się dowiedzieć ile jest ocenionych
filmów z poszczególnych gatunków trzeba klikać po kolei w...
wieeeelkieś nam zmiany uczynił Filmwebie w serwisie swoim, ale skrzynki nadawczej jak nie było, tak nie ma XD