Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja 1... chcę wyszukać film... wpisuję pełny tytuł angielski (Bomb City)... pozycja pokazuje mi się na 4 miejscu zamiast na pierwszym. Na pierwszym pokazuje się pozycja, która w swojej długiej nazwie ma słowo Bomb.

Akcja 2... wyszukuję film po tytule angielskim... nie ma... po polskim... nie ma... wyszukuję...

Profile

użytkownik usunięty

Dla mnie ich nowy wyglad jest nieczytelny, nie ogarniam co sie dzieje np. dodalo mi resident evil do ocen a nic takiego nie ocenialem xd i usuniecie oceny tez nic nie daje poza tym nie mozna jak dawniej zobaczyc np. 100 filmow naraz

Witam.

Czy możliwe jest pozostawienie użytkownikom wyboru między starym wyglądem strony profilowej a obecną maszkarą? Rozumiem, że to wasze (osób decyzyjnych) poletko, a my (użytkownicy) jesteśmy tu jeno w gościnie, ale powiedzmy sobie wprost - ci użytkownicy, których głos regularnie olewacie przy wprowadzaniu zmian...

więcej

Jak na ironię Filmweb zaczyna przypominać Facebooka. Nie byłoby w tym nic dziwnego w końcu jest to największy portal społecznościowy na świecie, gdyby nie fakt, że ten drugi zamieszany jest w potężną aferę a także mocno szwankuje np. tnąc zasięgi.
Pomijam fakt jak nieczytelna obecnie jest zakładka z profilami...

Co do nowego wyglądu Filmwebu się nie czepiam, bo zbyt wcześnie, aby oceniać, ALE dajcie więcej miejsca na "zdjęcie w tle", bo nic się ładnie nie mieści. Trzeba przycinać ;/

Jakoś z początkiem listopada br. miałem około 12450 pozycji w dodanych ludziach filmu (wszyscy na starych zasadach).

Długo się męczyłem czekając, że może wróci stary system dodawania ludzi i oceniania, ale Q nie!

Dodałem więc w grudniu testowo kilkadziesiąt NOWYCH osób z NOWYCH filmów dotychczas nie dodawanych i...

więcej

Większość userów się zgodzi że to co zrobiono z tym portalem jest koszmarne. Tu nie ma raczej dyskusji. Pytanie po co ten pokraczny koszmarek zrobiono ? Zakładając że redaktorzy tego portalu są osobami racjonalnymi i nie robią niczego bez sensu musieli stworzyć tego pokracznego potworka w jakimś celu wyższym. Jaki więc...

więcej

Zadziwia mnie to, że na tego typu portalu mozemy oceniać gry, a sztuk teatru telewizji brak.
Swoją skromna osobą uprzejmie proszę Ekipę Filmwebu o mozliwość udostępniania tego typu rodzaju sztuki.
Proszę forumowiczów o podpisy pod poniższym postem, im więcej chętnych tym (mam nadzieję) większe szanse na zmiany w tym...

więcej

Żeby chciec go kopiowac? Na facebooku przynajmniej wszystko wyglada ladnie i przejrzyscie, a tutaj podroba troche przypomina chlewik przynajmniej gdy chodzi o wlasny profil :)

Od 2 dni nie mogę użyć przycisku "lubię to" przy trailerach filmów, w ogóle nie podświetla mi tej opcji, jakby była wyłączona, ma ktoś ten sam problem?