Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Noo także ten, przeglądam FW na telefonie i w komentarzach coś mówią o zmianach i beznadziejnym profilu. Myślę pewnie przesadzają ale jak odpaliłem na kompie to jednak jest gorzej niż można było przypuszczać. Kto wpadł na tak idiotyczny pomysł, kto się na to zgodził i po co to wszystko skoro 95% użytkowników jest lekko...

więcej

W przeciwieństwie do wielu zawsze popierałem zmiany na fw, aż do wczoraj. Rozwaliliście samą podstawę tego portalu, czyli profil, swoista wizytówka każdego, gdzie po wejściu powinny być prosto i zwięźle przedstawione informacje o najwyżej ocenianych filmach i ostatnio obejrzanych.

Teraz panuje chaos, żeby sprawdzić...

więcej

Filmweb zamiast tworzyć skomplikowane layouty mógłby zająć się stworzeniem innowacyjnego kodu, który umożliwiłby zmianę nicku użytkownika.
Ile ludzi się już o to prosiło ?

Ustawiam odpowiedni filtr w zakładce Oceny, ale nadal pokazuje mi ilość wszystkich ocenionych filmów, a nie ilość filmów z filtru, który wcześniej ustawiłem. Istnieje jakaś opcja pozwalająca szybko sprawdzić ilość filmów z wybranego gatunku, czy może od teraz wszystko trzeba przeliczać ręcznie?

Jak widac po komentarzach 99% jak nie wiecej stalych bywalcow strony jest wręcz zalamanych tym co stalo sie z profilami. Jako ze zmiany byly kosztowne i czasochłonne to niech to zostanie, ale czy nie daloby rade dodac opcje wyboru? Kazdy moglby korzystac z wersji strony ktora by mu odpowiadala a zmiany ktore wedlug was...

więcej

Hej Filmweb, czy jest mozliwosc usuniecia swoich wlasnych recenzji z portalu? Dodalem je jak bylem jeszcze gnojkiem i teraz je czytam i mam okropne ciarki zenady... Prosze pomozcie.

???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szanowna Redakcjo Portalu FilmWeb,

jak w nowym profilu mogę sprawdzić ile obejrzałem filmów z danego roku?
Albo jakiegokolwiek innego okresu (chodzi o datę produkcji)?

Dotychczas wybierałem daty produkcji i wyświetlało się ile filmów było z danego okresu, jaki rozkład ocen, jaka średnia itp. Obecnie nie mogę...

Nosz co to się porobiło w ten weekend. Czemu nie ma filtra "W TV" wcześniejszy olewał zaznaczone stacje i pokazywał wszystkie (to sobie scrollowałem), ale teraz nie ma jak w ogóle tego ugryźć.