Jakoś z początkiem listopada br. miałem około 12450 pozycji w dodanych ludziach filmu (wszyscy na starych zasadach).
Długo się męczyłem czekając, że może wróci stary system dodawania ludzi i oceniania, ale Q nie!
Dodałem więc w grudniu testowo kilkadziesiąt NOWYCH osób z NOWYCH filmów dotychczas nie dodawanych i...
Większość userów się zgodzi że to co zrobiono z tym portalem jest koszmarne. Tu nie ma raczej dyskusji. Pytanie po co ten pokraczny koszmarek zrobiono ? Zakładając że redaktorzy tego portalu są osobami racjonalnymi i nie robią niczego bez sensu musieli stworzyć tego pokracznego potworka w jakimś celu wyższym. Jaki więc...
więcej
Zadziwia mnie to, że na tego typu portalu mozemy oceniać gry, a sztuk teatru telewizji brak.
Swoją skromna osobą uprzejmie proszę Ekipę Filmwebu o mozliwość udostępniania tego typu rodzaju sztuki.
Proszę forumowiczów o podpisy pod poniższym postem, im więcej chętnych tym (mam nadzieję) większe szanse na zmiany w tym...
Żeby chciec go kopiowac? Na facebooku przynajmniej wszystko wyglada ladnie i przejrzyscie, a tutaj podroba troche przypomina chlewik przynajmniej gdy chodzi o wlasny profil :)
Od 2 dni nie mogę użyć przycisku "lubię to" przy trailerach filmów, w ogóle nie podświetla mi tej opcji, jakby była wyłączona, ma ktoś ten sam problem?
Planujecie w ogóle polaczyc jakos przyszlego potentata , facebooka z waszym serwisem,
bardziej ?
chociazby oceniać film przez facebooka albo dzielic sie jego oceną i opinią na swoim wallu z
linkiem do filmweba o tym filmie.
Prosty usecase a jak potrzebny, mając na uwagę rozwinięcie funkcjonalnosci i nadazanie...
Ja mam obecnie na profilu ocenionych filmów "aż" 25 filmów na stronę ;)
Nie zmienia to faktu, że po wszystkich ostatnich "poprawkach" całość wygląda okropnie i wszystko na profilu jest absolutnie niefunkcjonalne. Tak to jest, gdy liczą się wyświetlenia, a zdanie użytkowników się nie liczy...
Założyłem sobie konto żebym po zaznaczeniu filmu "do obejrzenia" mógł wejść w listę, nacisnąć to kryterium i zobaczyć które filmy lecą w najbliższym czasie chronologiczne. Czy tego już nie ma czy ja tego nie widzę. Proszę o podpowiedź.
To, że zmiany ZNOWU na gorsze to jest norma - nie jestem zaskoczony tym faktem. Najbardziej wkurza mnie jednak fakt, że wywalono bloga z głównej. Poprzedni wygląd też był tragiczny, ale już się do niego przyzwyczailiśmy i wszystko było jasne i czytelne. Po co zmieniać coś co jest dobre?
To co mi się tam najbardziej...