Po 8 latach muszę przenieść się na inny site, ponieważ wycięto moją podstawową funkcję z której korzystałem: Posortowanie filmów "chcę zobaczyć" według daty, kiedy będzie ich emisja w telewizji.
Z tej funkcji korzystałem "na potęgę", bo w ten sposób sprawdzałem jakie filmy, z tych przeze mnie oczekiwanych, będą w...
Przez długi czas milczałem :) ale te wasze zmiany nikomu nie służą i wręcz pogarszają przejrzystość i fukcjonalność serwisu.
Przecież portal jest tworzony dla ludzi i tak samo jakiekolwiek zmiany dużego kalibru powinny być chociaż poddane jakiejś opinii wśród tych którzy codziennie z niego korzystają a każdy wie jak...
Witam,
szukałem takiego postu, ale nie znalazłem dokładnie takiego przypadku (chyba, że źle szukałem :p), wiec zakładam nowy temat z prośbą o pomoc. Mam problem z zaproszeniem znajomego. Wchodzę na profil użytkownika, którego chcę zaprosić (albo on wchodzi na mój) i klikam zaproś znajomego i się nie da. Otóż wyskakuje...
Przechodzę drugi dzień żałoby, ale formalności załatwiać trzeba... ;) Zmiany ogólnie są na gorsze, ale tutaj znalazłem:
- brak oczekujących na zapis do bazy - super przydatna opcja;
- brak licznika oczekujących kontrybucji - nie wiadomo czy coś odpadło;
- brak rozdziału na filmy, osoby i nagrody - a i tak po...
Witam.
Jako , że mam (jak pewnie wiekszosc z Was) malo czasu na ogladanie telewizji jedna z najcenniejszych funkcjonalnosci portalu jest (bylo?) dla mnie szybkie przegladniecie planowanych emisji filmow z mojej listy i zaplanowanie recordera na ich nagranie.
Obecnie to co znalazlem to tylko możliwosc przegladania...
Do zarządzających tą stronką: przegięliście teraz, nic się nie odzywałem kiedy były wprowadzane jakieś mniejsze kosmetyczne zmiany, ale tego już za wiele. Przenoszę się na imdb, bo ja chcę oceniać filmy, a nie bawić się w odstawianie facebooka bis. Brakuje tu tylko tindera i telezakupów.
Pozdro od konta założonego...