Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pod założonym przeze mnie tematem było napisanych kilkanaście odpowiedzi. Chciałam dziś odpowiedzieć na jedno z nich. Niestety, okazało się, że poza postem tematycznym zniknęły wszystkie inne. Jaka może być tego przyczyna?

Jak wygląda kwestia dodawania kontrybucji jeżeli mamy do czynienia z dwiema wersjami dubbingu serialu emitowanego na dwóch stacjach telewizyjnych ( I i II seria "Netflix" a III seria "Comedy Central")? Rozchodzi się tutaj o serial "Rick & Morty" tak gwoli ścisłości.

Witam moglbym mi ktoś podać najlepsze filmy z egorcyzmami :) ?

w jaki sposób można dodać do bazy program tv?

Wiecie może czy jest jakaś opcja skontaktowania sie z filmwebem czy cos w tym stylu? chodzi mi głównie o limit znajomych ktory wynosi 1000, co zdaje sie byc dosyc niewielka liczba w dzisiejszych czasach zwlaszcza dla "celebrytow" (konkretnie chodzi mi o osoby pokroju Dema ktore maja juz 1000 znajomych co czyni...

Czy programie tv dało by radę by filmy które się widziało i oznaczyło oceną były widoczne od razu (tak jak seriale albo filmy do zobaczenia )a nie dopiero po najechaniu kursorem? Przy dużej ilości filmów nie pamięta się już co się kiedyś oglądało.

Próbuję dodać powiązane a gdy daję szukam mam takie info :
związana nie została odnaleziona
Daje kopiuj wklej w wyszukiwarkę FW i tytuł mi znajduję bez problemu.. KIlka dni temu było wszystko ok.
Dwa szybkie pytanka da radę coś z tym zrobić? I czy ma ktoś podobnie?

Mam takie pytanie:
- odpowie mi tu ktoś mądry, oświecony i najważniejsze politycznie poprawny do bólu czterech liter jaki punkt regulaminu FilmWeb traktuje o tym, iż nie wolno używać słów "tytuł" i "chwytliwy"???
A może spójnik "i" jest zakazany, bo sterczący dziwnie i ma kropkę na górze, co?
Czy wszyscy są...