Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy Wy też macie od kilku dni problem z korzystaniem ze strony od kilku dni po godz 20? Normalnie szału można dostać.

Przykładowo gdy chcę dodać obsadę do jakiegoś filmu i w źródle podaję imdb, to odrzucają kontrybucję oczekując innego źródła. Przecież imdb to wiarygodne źródło, a tak trzeba niepotrzebnie marnować czas i wysiłek na znalezienie zadowalających ich źródeł.

Znacie grę Rabi-Ribi ?, nie szkodzi. 28 stycznia minęły dwa lata od dnia premiery. Mam ją ciągle w pamięci ponieważ jest bardzo charakterystyczną i zabawną metroidvanią. Przez te dwa lata tkwi w "bazie" a najstarsza kontrybucja tytułu gry jest z 29 grudnia 2017, więc dlaczego nie została dodana? Nie jest to wina...

Jak zgłosić ww. problem?

Dodałam serial do bazy, zaakceptowany kilka dni temu, jak wpisuję w wyszukiwarkę to odpowiada, że nic takiego nie znalazła...

Czy wam też strona główna forum zamarzła?
Mam na myśli http://www.filmweb.pl/forum
gdzie np. ja od ponad dwóch tygodni pytam co to za aktorka?
Oczywiście po wejściu w poszczególne fora wyświetlają się nowe tematy i nie byłoby w tym nic specjalnie uciążliwego ale wydaje mi się, że problem jest dużo szerszy.
Otóż w...

więcej

Wyszukiwarka komentarzy

użytkownik usunięty

Czy jest na filmwebie wyszukiwarka, gdzie mogę znaleźć swoje komentarze?

Co się dzieje z większością konkursów na Filmwebie? Terminy rozwiązania dawno już minęły, od momentu końca niektórych mija miesiąc i dalej żadnego rozwiązania. Jak to ma zachęcać użytkowników do brania w nich udziału?

Wchodzę sobie spokojnie na główną stronę, a tam na sześć newsów siedem dotyczy molestowania. Przestańcie robić z siebie Pudelka.

A więc tak, potrzebuję zmienić mail ale żeby to zrobić trzeba mieć hasło, którego nie mam bo rejestrowałem się przez facebooka a w takim przypadku jest się odsyłanym do maila i wpadłem w takie błędne koło.
Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?