Czy Wy też macie od kilku dni problem z korzystaniem ze strony od kilku dni po godz 20? Normalnie szału można dostać.
Przykładowo gdy chcę dodać obsadę do jakiegoś filmu i w źródle podaję imdb, to odrzucają kontrybucję oczekując innego źródła. Przecież imdb to wiarygodne źródło, a tak trzeba niepotrzebnie marnować czas i wysiłek na znalezienie zadowalających ich źródeł.
Znacie grę Rabi-Ribi ?, nie szkodzi. 28 stycznia minęły dwa lata od dnia premiery. Mam ją ciągle w pamięci ponieważ jest bardzo charakterystyczną i zabawną metroidvanią. Przez te dwa lata tkwi w "bazie" a najstarsza kontrybucja tytułu gry jest z 29 grudnia 2017, więc dlaczego nie została dodana? Nie jest to wina...
Dodałam serial do bazy, zaakceptowany kilka dni temu, jak wpisuję w wyszukiwarkę to odpowiada, że nic takiego nie znalazła...
Czy wam też strona główna forum zamarzła?
Mam na myśli http://www.filmweb.pl/forum
gdzie np. ja od ponad dwóch tygodni pytam co to za aktorka?
Oczywiście po wejściu w poszczególne fora wyświetlają się nowe tematy i nie byłoby w tym nic specjalnie uciążliwego ale wydaje mi się, że problem jest dużo szerszy.
Otóż w...
Co się dzieje z większością konkursów na Filmwebie? Terminy rozwiązania dawno już minęły, od momentu końca niektórych mija miesiąc i dalej żadnego rozwiązania. Jak to ma zachęcać użytkowników do brania w nich udziału?
Wchodzę sobie spokojnie na główną stronę, a tam na sześć newsów siedem dotyczy molestowania. Przestańcie robić z siebie Pudelka.