Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Odbierając z powiadomień wiadomość z komentarza pod tytułem wyświetla mi się takie coś.
"Nie znaleziono strony o podanym adresie."

Muszę wchodzić w to manualnie czyli film/osoba/komentarz pod filmem.
Dzieje się to samo w przypadku komentowania quizów i ogólnie wszystkiego gdzie zamieszczę swój post.

Naprawcie...

więcej

Czy ktoś życzliwy może powiedzieć na jakim naprawdę etapie weryfikacji są obsady i recenzje, bo oba liczniki stoją już dość długo (odpowiednio 24.09 i 27.07.2017), a widzę że są sprawdzane? Może komuś coś właśnie po kolei schodzi?

Witam!
Często siedząc w domu nachodzi mnie chęć, by obejrzeć jakiś dobry film. Jednak kończy się na tym, że nie potrafię nic wybrać. Pomyślałem, więc hmm... Gdyby na filmwebie byłaby opcja wylosowania filmu na dzisiaj. Wyobraźcie sobie klikacie i boom filmweb wylosował Wam film. Oczywiście mile widziana byłaby opcja...

więcej

Cześć. Nie mogę kasować czy nawet dodać odcinków w http://www.filmweb.pl/serial/Druzhina-2015-729365/episodes#rok2015 - wyskakuje komunikat "Nie znaleziono strony", w polskich produkcjach czy innych mogę dodać/kasować. Błąd występuje tylko przy produkcjach rosyjskich. Co jest grane?

Wnioskuje o dodanie nagrody magazynu Empire.

problem od kilku dni,że nie przekierowuje mnie do wypowiedzi pod notkami danego filmu u znajomych?

Witam,
Mam problem z dodaniem koleżanki do znajomych. Wysłałem jej zaproszenie podając jej adres mailowy. Ona zaproszenia nie otrzymała, w zakładce "zaproszenia wysłane" mam informację, że nie czekam na odpowiedzi od zaproszonych. Ponownie wysyłając zaproszenie, jest komunikat, że na podany adres wysłałem już...

Czy jest możliwość edytowania dokonanego wpisu i dokonania w nim poprawek ? (jak na YT) Ta opcja byłaby bardzo przydatna, może jest, ale ja nie znam jak. Ewentualnie usunięcia wpisu przez wpisującego ?

Czy tylko ja musze po 6-7 razy oceniac film zeby ocena sie zapisala? Albo w ogole pokazala?

Przy filmie "Towarzystwo wilków" brak możliwości
skorygowania gatunku filmu.
Jest wpisana "baśń", a film może i jest baśniowy, ale to jednak horror fantasy.
I nie da się tego ani zmienić, ani nic więcej dodać.
Przynajmniej mnie się ta opcja nie wyświetla.
Czy to jakaś blokada wymuszona przez dystrybutora?
Choć...

więcej