Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Dłonie-1994-104439/posters

Czy komuś oprócz mnie zniknęły z profilów "Najczęściej oglądane gatunki"?
Były wymienione, teraz jest tylko 10 przecinków oddzielonych spacją...

Witam Serdecznie.
Zastanawia mnie ile przeważnie trwa weryfikacja dodanego materiału ? Jaki jest średni czas oczekiwania na weryfikacje dodanych materiałów. Czy 10 dni to mało ? Czy w przypadku zarysu scenariusza, dodatkowych informacji czy pełnej recenzji jest jakakolwiek różnica czasowa ?
Dziękuje za wszelkie...

Jak w temacie, zapomniałem hasła, a przy resetowaniu go wyświetla mi się komunikat, że link aktywacyjny został wysłany. Ten jednak nie doszedł od kilku dni. Pomoże ktoś?

Na koncie użytkownika w zakładce "filmy" -> "chcę zobaczyć" wiele osób ma setki filmów, które czekają w kolejce. Sam mam ich ponad 120 i ciągle dochodzą nowe, więc jest w czym przebierać, aby wybrać najbardziej interesującą pozycję.
W związku z tym przydałaby się opcja filtrowania filmów w zakładce "chcę zobaczyć" w...

więcej

Witam. Czy Forum ma jakąkolwiek funkcję przeszukiwania treści postów?
Jeśli tak, to jak ją uruchomić?
Jeśli nie, to czy i kiedy jest planowane jej dodanie?
Dzięki z góry za informacje.

Ktoś pomoże?

Może byłoby dobrym pomysłem dodanie rankingu filmów i seriali nie według oceny, a według liczby "serduszek"? Chyba nie ma jeszcze takiej opcji, a mogłoby to być ciekawe zestawienie, niepokrywające się z tradycyjnym rankingiem. Co o tym myślicie?

Odkąd zmieniła się wyszukiwarka filmów czy seriali, co chwilę występują tam błędy i nie mogę nic wyszukać. Nie da się wybrać opcji 'popularność' czy po prostu filtrować wyników na inne sposoby.

Cześć.

Problem już raz opisywałem (bez echa i żadnego rezultatu), a dokładnie prawie miesiąc temu, kiedy to nie wytrzymałem po kilku tygodniach męczarni z ręcznym korygowaniem adresów:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Informacja+dla+u%C5%BCytkownik%C3% B3w+AdBlocka,2942499?page=17#post_15646023
Ta...