Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Takie coś:
http://oi66.tinypic.com/ie054w.jpg
Po kliknięciu przerzuca na profil.
Komentarza nie mam. Róbcie z tym, co chcecie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dzięki za wprowadzenie aktualizacji powyższej zakładki, często z niej korzystam i wygląda teraz lepiej. Ogromny plus za opcje "ukryj obejrzane" oraz "ukryj nie interesuje mnie". To znacznie ułatwia przeglądanie bazy osobom, które mają już trochę obejrzanych filmów a chcą szukać nowych. Konkurencyjne portale nie oferują...

więcej

Dzięki za wprowadzenie aktualizacji powyższej zakładki, często z niej korzystam i wygląda teraz lepiej. Ogromny plus za opcje "ukryj obejrzane" oraz "ukryj nie interesuje mnie". To znacznie ułatwia przeglądanie bazy osobom, które mają już trochę obejrzanych filmów a chcą szukać nowych. Konkurencyjne portale nie oferują...

więcej

dotychczas nie miałem z tym problemów, a teraz jest to wrecz niewykonalne. Ma ktos ten sam
blad?

Zróbcie coś z tym spamerstwem. Wystarczy wprowadzić:
1) Dzienne limity komentarzy dla nowych użytkowników
2) Limity dla wszystkich użytkowników: 1 nowy temat na 15 minut, 5 na...

Czy jest mozliwosc zmiany nazwy konta oraz zdjecia profilowego?

Kiedy próbuję cokolwiek wyszukać, obojętnie czy w dziale Forum, czy np. na forach pod filmami, pojawia się tylko tekst:
"Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu."
To chwilowa...

Czy tylko u mnie nie działa dodawanie studiów filmowych czy też partacze znowu popsuli formularz?

U mnie pole gdzie wpisuje się nazwę robi się szare i nieaktywne po wpisaniu czegokolwiek - ani nie daje nazw do wyboru ani nic.