Witam,
Zakładam nowy temat bo nie znalazłem żadnego podobnego aktualnego.
Mam problem z działem "Chcę obejrzeć", mianowicie poświęciłem dzisiaj sporo czasu i
przeglądałem zasoby Filweb'u oceniając filmy i zaznaczając które chciałbym obejrzeć i
wchodząc w swój profil widzę je (ale maksymalnie 8 pozycji), natomiast...
Co się dzieje że przy dodawaniu osób w obsadach system mimo że są ich nie znajduje?
Problem pojawia się od 2-3 dni ?
Czy komuś jeszcze wiszą zapisane kontry- "zaakceptowane oczekujące na zapis do bazy"? Jedna mi wisi jeszcze z 22 listopada 2017r., a druga z 10 stycznia 2018r. Obie kontry z plakatami
Znowu coś pozmieniane i od kilku dni brak licznika obejrzanych filmów.
Inna sprawa, że jesteście bardzo nieżyczliwi wobec każdego, kto próbuje wam pomóc w tworzeniu tej encyklopedii filmowej. Zamiast pisać wyniosłym tonem o drobnych pomyłkach w kontrybucji, ten czas wystarczyłby na naniesienie tych poprawek, a...
Dlaczego zostały usunięte opisy filmów na liście ? strasznie to ułatwiało a teraz trzeba w kazdy film oddzielnie wchodzić żeby przeczytać opis ;c
Dotąd gdy do wyszukiwarki wkleiłem tytuł którego jeszcze nie ma na FW, to często od razu wyskakiwał panel z propozycją dodania nowego tytułu, osoby itd...
Teraz, przynajmniej u mnie wyszukiwarka wygląda całkiem inaczej, praktycznie przy wyszukiwaniu takiego tytułu zamiast np 100-200 tytułów wyświetla 5, może max 15...