a wasz system twierdzi, że są wulgaryzmy i mnie blokuje!!!!! Nawet nie mogę wam zademonstrować, że tak nie jest, bo nie mogę wkleić wam na wzór tego posta!!!!!!
Otóż założyłem sobie bloga. Głównie filmowego. Nazywa się on... I tutaj nazwy nie mogę podać, ponieważ filmweb mi ją blokuje. Nazwą tą jest... mój pseudonim. Bez spacji, kropek, tylko literki ułożone obok siebie potem jest jeszcze ".pl" i to tyle. A jednak, gdy tylko go użyję, to pojawia się komunikat "Wprowadzona...
Na filmwebie pojawił się serial "Boruto: Naruto Next Generations". Jednak nie został on dodany jako serial, tylko jako film.
http://www.filmweb.pl/film/Boruto%3A+Naruto+Next+Generations-2017-801179
W typie pisze "TV", zamiast "serial TV". Ktoś się chyba pomylił. Chciałem to poprawić poprzez funkcję "popraw rok/typ",...
Tymczasem nie ma nawet przeglądarkowej opcji "zapisz obraz jako", która jest dostępna w jakiś 99 % zdjęć w internecie.
Chciałem wtrącić swoje pięć groszy odnośnie wyglądu Filmwebu. Ostatnie laty moje oczy po prostu się męczą oglądając mniej "wyraźny" jeden z najlepszych serwisów filmowych.
Jestem tutaj już sporo lat, a wszytko z interfejsem idzie w złą stronę.
Stary Filmweb = przejrzystość/brak kafelkowatego stylu/ konkretność/...
Nie żyjemy w komunizmie i część osób mogła obejrzeć film za granicą. Do tego jest możliwość wystawienia oceny, więc właściwie w czym problem ?