Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

a wasz system twierdzi, że są wulgaryzmy i mnie blokuje!!!!! Nawet nie mogę wam zademonstrować, że tak nie jest, bo nie mogę wkleić wam na wzór tego posta!!!!!!

Otóż założyłem sobie bloga. Głównie filmowego. Nazywa się on... I tutaj nazwy nie mogę podać, ponieważ filmweb mi ją blokuje. Nazwą tą jest... mój pseudonim. Bez spacji, kropek, tylko literki ułożone obok siebie potem jest jeszcze ".pl" i to tyle. A jednak, gdy tylko go użyję, to pojawia się komunikat "Wprowadzona...

Na filmwebie pojawił się serial "Boruto: Naruto Next Generations". Jednak nie został on dodany jako serial, tylko jako film.
http://www.filmweb.pl/film/Boruto%3A+Naruto+Next+Generations-2017-801179
W typie pisze "TV", zamiast "serial TV". Ktoś się chyba pomylił. Chciałem to poprawić poprzez funkcję "popraw rok/typ",...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Tymczasem nie ma nawet przeglądarkowej opcji "zapisz obraz jako", która jest dostępna w jakiś 99 % zdjęć w internecie.

...podawać info na którym miejscu pod względem tych statystyk, znajduje się film.

Chciałem wtrącić swoje pięć groszy odnośnie wyglądu Filmwebu. Ostatnie laty moje oczy po prostu się męczą oglądając mniej "wyraźny" jeden z najlepszych serwisów filmowych.

Jestem tutaj już sporo lat, a wszytko z interfejsem idzie w złą stronę.
Stary Filmweb = przejrzystość/brak kafelkowatego stylu/ konkretność/...

więcej

Nie żyjemy w komunizmie i część osób mogła obejrzeć film za granicą. Do tego jest możliwość wystawienia oceny, więc właściwie w czym problem ?