Jak w temacie. Dziś pierwszy raz zobaczyłem ten komunikat. Okej, wyłączyłem ublocka dla filmweb.pl i po odświeżeniu strony dalej jest to samo. Wpisałem ręcznie we własnych wyjątkach filmweb.pl i to samo. Nawet wyłączenie tego rozszerzeniach w ustawieniach google chrome nie pomaga i dalej jest komunikat....Ma ktoś...
Zacząłem oglądać House of Cards, pierwszy sezon, wchodzę na filmweb zobaczyć info o serialu, a tam w miniaturce trailera mapka USA z wynikami Underwood 255 - Conway 245, od razu wiadomo o co chodzi, dzięki za spojler pajace.
Wszystko zrobiłem jak należy i na końcu wyskakują dwa kody. Jak mam je wkleić na bloga?
Próbowałem opcji wstaw obrazek i dodaj link i nic z tego nie wyszło. Z góry dzięki za
odpowiedź.
No chyba was ....! Nie dość, że wyszukiwarka osób nie działa od kilku dni i nie można prawidłowo dodawać obsady to jeszcze blokujecie mi podgląd stron w sytuacji gdy mam wyłączonego adblocka tak jak sobie cwaniacko życzyliście i wyłączone wyświetlanie reklam bo z racji posiadanych punktów sami daliście i takie prawo....
więcejWitam mam mały problem. Nie posiadam adblocka a pojawia się ta reklama jak znajdę na obsadę filmu i gunwo widać. Nie programu a cholerstwo się pojawia. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Inaczej dupa bo nie mogę na obsadę i resztę zobaczyć!