Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy tylko ja nie mogę wyszukiwać gier z podziałem na platformy, datę produkcji etc.? Nie znajduję żadnych wyników już od dłuższego czasu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam,

mam pewną sugestię odnośnie problemu jaki powstaje głównie przy premierach polskich filmów. Weźmy na ten przykład pierwszy lepszy Botoks. Ostatnio huczy o nim.
Producenci filmu wynajmują osoby, które zakładają konta i zawyżają oceny oraz piszą super pozytywne komentarze, co w rzeczywistości mija się z prawdą...

więcej

Hej.
Nowy layout menu 'Premiery kinowe i zapowiedzi' całkiem fajny. Jednak brakuej mi ze starego linka do recenzji redakcyjnej. Może mógłby wrócić?

Ktoś wie, jak wyłączyć tę żółtą "cyferkę" prawym górnym rogu, pokazującą liczbę nowych powiadomień? Wszystkie powiadomienia przejrzałem, a to ni chu chu nie chce zniknąć i pokazuje 1 "nieprzeczytane" powiadomienie :)

Nie mogę dodawać atrybutów w obsadzie, naprawcie to!

Filtrowanie gier po platformie - Będzie to kiedyś naprawione? Bo nie działa od miesięcy jeżeli nie od lat...

Mam pytanie do osób odpowiedzialnych za kod tej strony.
Dlaczego podczas wysyłania wiadomości zamiast zwykłego pola tekstowego widze kod HTML-a ?

Jesteś do bani filmwebie.