Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wrzucajcie tu linki do uzupełnienia brakujących ról wiem że jest co dodawać /poprawiać ale niech będzie to osobny temat.

Znalazłem film który na FW jest dwa razy(ten sam tytuł,obsada) różni się rokiem.Gdzie coś takiego można zgłosić by połączyć te filmy lub jeden zlikwidować? Podobnie jest z aktorami gdzie ten sam aktor ma dwa konta.

Dlaczego opisy gier dodawane są już po 3 dniach, a na opis do filmu trzeba czekać 1,5 roku?
http://www.filmweb.pl/contrib/status

To portal filmowy, gry nie powinny mieć priorytetu.

Opisy filmów są chyba jedną z ważniejszych rzeczy, po to jest głównie ten portal (a właściwie po to powstał, bo teraz nie wiem po co...

Zauważyłem, że są "Milionerzy" więc pomyślałem, że i ja również dodam jeden, który bardzo mi się podobał.

witam- nie moge przypomniec sobie serialu z lat 90-tych - akcja dzieje sie w latach 70-tych ( cos w stylu Rozowe lata 70- ale to nie to- pamietam fajną muzyke, mlodziez przesiadującą bodaj w barze i wuja (albo starszego brata jednego z bohaterow) który przychodzil do nich w skurzanej kurtce i czarnych postawionych...

Ktoś dostał maila potwierdzającego?

Drogi Filmwebie,

Gdzie jest opcja prostego wysłania feedbacku (informacji zwrotnej, uwag pod adresem serwisu) prosto do jego twórców?

Bo ja piszę na forum, bo innej opcji nie widzę, a raczej wątpię, żeby do twórców serwisu ten feedback dotarł.