Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Drogi Filmwebie,

Po pierwsze: piszę na forum, bo nigdzie nie znalazłem opcji żeby dać feedback o serwisie Filmweb bezpośrednio do serwisu Filmweb. Ale to jest osobny temat.

Po najważniejsze: dostałem maila z zaproszeniem do grona znajomych, a w nim jedynie przycisk "Zaakceptuj". Brakuje przycisku "Zobacz profil",...

więcej

wgrywam zdjęcie i nic się nie dzieje. Czy to ograniczenie dla nowych kont ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, dawno temu oglądałem film który opowiadał o kobiecie chcące dostać pracę w branży erotycznej. Nie pamiętam dokładnie ale miała pracować ona w burdel lub klubie z striptizem. Nie pamiętam zbyt wielu fragmentów filmu, wiem że było sporo kobiet chcących tam pracować, w jednej scenie jedna z kobiet mówiła szefowi że...

więcej

Przydałaby się opcja otrzymywania powiadomień o tym, że ktoś dał łapkę w górę lub w dół przy naszym poście. Bez tego to nie wie się, czy ktoś ocenił nasz wątek.

Domagam się dodania programów Wrestlingowych, a zwłaszcza cotygodniowych odcinków WWE (Monday Night RAW, SmackDown Live, NXT, 205Live!) do bazy seriali! :) Jako, że są to tak naprawdę seriale! :)

Drogi filmwebie czy mógłbyś przestać odtwarzać wszędzie swoje filmy, a co za tym idzie, reklamy na każdej stronie? Bo jak się otworzy kilka stron naraz, to to samo za każdym razem zaczyna denerwować, tym bardziej jak kliknąłem autoplay na "off".

Nota ogólna społeczności filmwebu dla danego filmu - 7,4. Obok noty ogólnej, nota żeńskiej społeczności filmwebu oraz męskiej społeczności filmwebu, a więc możliwość zobaczenia, jak ogólnie głosowały na konkretny film kobiety, a jak mężczyźni. Bardzo bym chciał taką nowinkę zobaczyć kiedyś na portalu.

Chciałbym się skontaktować z osobą odpowiedzialną za akceptacje materiałów i dodawanie ich do bazy. Bardzo proszę o nakierowanie mnie na właściwe osoby z tutaj obecnych.