Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kurna wezcie cos zrobcie z tym programem, on w ogole nie dziala. powinniscie mi co tydzien wysylac w poniedzialek kiedy i na jakich kanalach beda leciec te rzezy, na ktore poluje!!!

Jest możliwość obejrzeć wszystkie odcinki na skróty i znani nieznani, są w zakończonych cyklach i nie pokazuje ich wszystkich, kiedyś było lepiej a teraz coś pomieszali i nie widzę żeby mieli zamiar to naprawić.

Przez pomyłkę wstawiłam recenzję Mumii z 1932 roku przy najnowszej. Zgłosiłam ją klikając przy poście, ale widzę że nadal wisi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W przypadku wielu filmów obsada nie jest uporządkowana wg pierwszoplanowości ról. Odtwórcy ról pierwszoplanowych i drugoplanowych są wymieszani z odtwórcami epizodów, a często podani gdzieś na końcu listy. Można to przecież zmienić. Dla Was okazja do zdobycia punktów, dla nas - większa funkcjonalność serwisu.

Witam.
Pytanie zadaje na forum, bo nie wiem, do kogo się z tym zwrócić.

Czy to teraz tak już ma być, że przed KAŻDYM zwiastunem, czy zajawką będę musiał oglądać reklamę??

Od kilku dni tak mi się porobiło, ale myślałem, że coś się popsuło u mnie, albo "w centrali", ale jakoś nie chce się toto poprawić. Może...

Błagam pomóżcie bo szukam od wczoraj i już tracę nadzieje. Pare lat temu oglądałam na YouTube POLSKI film o miłości dwóch młodych ludzi, film fabularny, dramat. Akcja filmu lata 90te. Dziewczyna śpiewa w zespole rockowym i zostawia swojego zakochanego na zabój w niej chłopaka(ok25lat). Była to dla niego straszna...

Czy ktoś jeszcze zauważył że Filmweb zmienił minimalną liczbę głosów, które pozwalają żeby film został uwzględniony w tym rankingu z 500 głosów na 10tys. głosów?

Przecież to dyskwalifikuje olbrzymią ilość wartościowych starszych filmów, które nie są aż tak popularne.

Np. Jeśli ktoś w TOP-ie wpisze sobie teraz...

więcej

Nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji jak usuń czy oznacz jako przeczytane. Wciąż od kilku dni wyświetla mi się przy mojej nazwie użytkownika powiadomienie: jedynka w żółtym kółeczku i nie chce zniknąć pomimo, że już kilkakrotnie klikałam w link do tej wypowiedzi. Klikałam też w "Pokaż wszystkie powiadomienia" ale tam...

więcej

Dokładnie rok temu dodałem kontrybucję do filmu Seksmisja (http://www.filmweb.pl/Seksmisja/contribute/curiosities/4950239/3). Kontrybucja została dobrze uzasadniona, z podaniem źródła. Po 7 miesiącach (!!!) została odrzucona przez użytkownika http://www.filmweb.pl/user/rakija z uzasadnieniem:
"nie dajemy, poza tym nie...

więcej