To ma być w takiej formie, czy jeszcze to nie jest skończone, bo marnie to wygląda jak na
razie, jak i w sumie reszta zmian...
Witam!
Jako, że większości osobom zmiana oceniania ludzi kina, a także wyzerowanie rankingów się nie podoba mam propozycję, dzięki, której powinniśmy być zadowoleni zarówno my użytkownicy jak i filmweb, który z pewnością tak łatwo ze swojego nowego systemu oceniania nie zrezygnuje.
Proponuję przywrócenie...
Witam,
czasem pokazuje mi się na pulpicie filmwebu, że znajomy obejrzał jakiś film, ale nie ma podanej obok jego oceny. Czy można dodawać na filmweb info, że obejrzałem dany film nie dodając oceny ? Czy może chodzi o coś innego ?
Jak moge zobaczyc kto ze znajomych jest online ? Ale w latwy sposob, a nie przewijac cala liste i szukac zielonej kropki...
Oddać kokpit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLACZEGO TO KOMUŚ Z TECHNICZNYCH MODERATORÓW PRZESZKADZAŁO????????????????? BEZ KOKPITU MAM W D...PIE FILMWEB. PAPA
Do starego kokpitu wchodziło się przez
http://www.filmweb.pl/dashboard
Teraz ten link przekierowuje na stronę główną, ale oni tam w statystykach te przekierowania widzą.
Ustawcie sobie w zakładce w ulubionych powyższy link - to będzie sygnał, czego oczekujemy od filmwebu, logując się do niego.
Jeśli nie wróci kokpit w ciągu kilku dni to usuwam konto z tego g*wna!!! W ogóle się nie liczycie z naszą opinią, a to właśnie MY "napędzamy" tą strone!!! Beznadzieja, ignorancja i chamstwo.