Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W ciągu ostatniego dnia albo dwóch zmienił się mocno ranking filmów. Jak zauważyłem zwiększono limit z 1000 głosów do 10000. Uważam, że to błąd i to spory. Top 500 wygląda teraz znacznie gorzej. Czemu to uczyniono???

Wcześniej wszystko było ok, pojawiały się nowe filmy, wskakiwały do top 100, a po pewnym czasie spadały na dalsze miejsca. Stare, dobre filmy wciąż trzymały się swych wysokich miejsc. A teraz, po ostatnich innowacjach ranking poprzewracany i to dwukrotnie. Nie rozumiem, jak przykładowo jeden z moich ulubionych filmów...

więcej

Tragedia, nie dość że zmienili na gorszą wersję, to teraz jeszcze nie pokazują się informacje o odcinkach seriali które zostały wyemitowane. Trzeba po kolei, wchodzić w listę wszystkich odcinków danego serialu i sprawdzać co już się obejrzało a czego jeszcze nie... Brak słów na taką politykę.

filmy/seriale TYLKO produkcji np. Wielkiej Brytanii? Bo jak ustawiam w "kraju" to pojawiają mi się filmy typu "Avatar", a to przecież typowy amerykański film, a zaledwie kilku Brytyjczyków przy nim pracowało. A mi chodzi o filmy w pełni brytyjskie. Jak można takie coś zrobić?

Dodałam juz troche plakatów i za każdym razem, kiedy weryfikatorem jest Xzar moje plaka ty są nieakceptowane z wyjacnieniem np. zwęzone o 19 pikseli
http://www.filmweb.pl/FilmUpdate?id=107118&contrib.id=564896 [www.filmweb.pl/FilmUpda ...]
Jak moze byc, ze inni weryfikatorzy akceptuja plakaty dobrej jakości, a Xzar...

więcej

...może ktoś z Was będzie wiedział.Na poprzednim kokpicie była wyszczególniona lista seriali, które oglądam, najnowsze odcinki,ile jeszcze zostało itp. Czy teraz już nie ma tej opcji czy może w tym nowym szicie jeszcze nie ogarnęłam?

Zmiany jakie poczyniono z portalem są "niemądre" (miałem inne słowo ale może nieco za mocne).
Co prawda my użytkownicy dla właściciela portalu jesteśmy tylko statystyką.
Może jednak odpływ reklamożerców pozwoli się ogarnąć decydentom i wrócić do starego kokpitu.
Ja osobiście daję sobie czas do końca stycznia, bo...

JW!!!!!!!!!

Dajcie teraz te kolory tła, możliwość dopasowywania Mojego FW i jakoś pożyjemy ;)

No i stary kokpit przeszedł do historii...