Na podstronie poszczególnych nagród w kategoriach "Najlepszy aktor/ka" itp. przy zdjęciach aktorów wyświetla się nam ocena za film co jest bardzo mylące. Jeśli mamy już możliwość oceniania poszczególnych ról, byłoby wspaniale gdyby wyświetlały się tam oceny, które wystawiliśmy aktorowi za grę w danym filmie. Myślę, że...
więcej
Od kilku dni zacząłem zauważać braki w filmografiach niektórych ludzi kina. Zaczęło się od Lynn Shelton, w której filmografii brakuje wyreżyserowanego przez nią "Laggies", choć na stronie tego filmu widnieje w odpowiedniej rubryce jej nazwisko (a odnośnik prowadzi do właściwego profilu).
Dziś z kolei zauważyłem, że...
Przyznam, że z coraz większą niechęcią zaglądam na strony FIlmwebu a powodem tego jest poziom i ton wypowiedzi jego użytkowników. Zdając sobie sprawę z tego, że internet jest najbardziej demokratycznym medium świata nie mogę jednocześnie zgodzić się z polityką administratora, który dopuszcza wypowiedzi używające języka...
więcej
Witam
Czy mógłby mi ktoś podać pełną liste Top 1000 lub Top 2000 lub Top 3000 Filmweb-u najwyżej ocenianych filmów z liczbą głosów powyżej 1000 ??
Z tego co wiem użytkownicy mają do wglądu pełną listę tylko 100 najwyżej ocenianych filmów, chyba że ja czegoś nie wiem to proszę mnie oświecić
z góry dziękuję i...
Starałam się nie klikać w kokpit, aby się przyzwyczaić do nowego FW.
Ale nie da się.
Kokpit to jedyne miejsce w portalach ogólnoświatowych, gdzie jest wgląd w kina, w TV, w seriale, w newsy, w Wasze recenzje... we wszystko -NA JEDNEJ STRONIE! Wg ustawień użytkownika.
I zamiast czekać na naśladowców, to...
Bo owszem jest taka opcja >pokaz wszystko , tytuły ,role. Lecz gdy odznacze role, to po odświeżeniu stronki dalej są ...
mam pytanie nie moge ogladnac zadnego filmu moze i ktos podac jakis tutorial ogladania zwiastunu na tej stronie
Jak wyżej. Skoro dodaliście możliwość oceniania poszczególnych ról, powinniście stworzyć dla nich ranking.
Potrzebuję znajomych wielbicieli/znawców kina europejskiego :) 2-3 osoby o otwartych umysłach. Będę wdzięczna.
Siemka,
jestem w stanie zrozumieć czemu został zmieniony layout strony (kompletny brak dialogu z użytkownikami i funkcjonowanie serwisu niczym państwowa firma). Ale jednego nie mogę zrozumieć. W jakim celu zostały usunięte oceny filmów w filmografii na profilach ludzi kina? Chodzi o to żeby zmusić użytkowników do jak...