Już usunąłem filmweb z fejsa. Czekam do świąt, jeśli nie będzie powrotu do poprzedniej formy, spadam stąd. Jest mniejszy ale b. czytelny portal przypominający stary filmweb fdb.pl. To jedyne rozsądne wyjście z tej przykrej sytuacji. Może ktoś zrozumie, że prymitywna chciwość nie koniecznie przynosi zyski, jeśli więcej...
więcejNikt zdaje się tym nie przejmować. Liczą, że z czasem ludzie się przyzwyczają do badziewia i jeśli nie będzie konkurencyjnej oferty, obawiam się, że tak się może stać. Przykre..
Po nowej aktualizacji przy filmach, serialach i grach występuje problem przy kasowaniu i poprawianiu kilku url-i. Gdy próbujemy skasować więcej niż jeden element na raz, przy jednej kontrybucji, pojawia się komunikat "Nie znaleziono strony o podanym adresie."
zagalopowałam się i zmieniłam stronę główną ze ścianki na stronę główną filmwebu. jak wrócić do niej z powrotem ?
Ranking już zniknął, więc teraz również możliwość oceniania recenzji powinna zniknąć także.
Już nie wspomnę ile razy człowiek się denerwował z samym faktem, że ktoś ocenia jego osobiste odczucia względem filmu. Jeszcze gdyby to chodziło o budowę, kompozycję czy stylistykę danego tekstu, ale ludzie najzwyczajniej w...
Jak widać, pomimo masy negatywnych komentarzy na temat wprowadzonych ostatnio, tragicznych zmian, Filmweb ma w dupie swoich użytkowników. Nawet nie raczyli ustosunkować się do całej sprawy.
Więc i ja postanowiłem mieć w dupie ich i nie nabijać im kasy klikając bez sensu, żeby odszukać coś co jeszcze niedawno było...
Od momentu zmiany wyglądu Filmwebu nie da się kliknąć w nagłówek "chcę obejrzeć" znajdujący się na profilu. Pozostałe linki ("ostatnio oglądane", "najwyżej oceniane") działają poprawnie. Poprawcie to - niezwykle irytujący błąd.
Witam,,
Co to jest? http://zapodaj.net/c22e5d135c94c.bmp.html
mam czegoś 24 i nie wiem co to jest :P klikam i to nie znika, cały czas jest :P co to za nowe powiadomienia czy co?
z góry dzięki za odpowiedź :)
Pozdrawiam.