Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Trzeba coś pisać? Pierdyliard spamerskich tematów o tej samej treści... cóż... bez treści.
Proszę go zbanować, nie wiem... zablokować możliwość komentowania. Toż to jeden z większych burdeli jakie było mi szansę ujrzeć na tym...

Kolejny troll

użytkownik usunięty

Witam Sz. Redakcję!
W zeszłym tygodniu na Filmwebie pojawił się kolejny zdziecinniały troll atakający setkami negatywnych
komentarzy na forach najbardziej docenianych filmów: http://www.filmweb.pl/user/jedynyznawca. Tego
idiotę każdy z Was znajdzie na forach Ojca chrzestnego, Mechanicznej pomarańczy oraz 2001:...

Gdzie lub do kogo należy zgłaszać prośby o zmianę typu produkcji z filmu na serial? O ile jest to możliwe, bo
zważywszy, że w przeszłości zdarzyło mi się spotkać na kompletne duble; serial -> film, to wcale nie
zdziwiłoby mnie gdyby nie było to możliwe - w końcu to filmweb.

Poszedłem za doradcą forum i chciałem dodać daty premier kilku filmów WFF - choć to Państwa rola - mieliście w końcu patronat medialny. Niestety, polskich premier nie może dodac użytkownik. Nawet mimo posiadanych źródeł do tego. Fajnie potem o tych tytułach zapomnę. Podobnie ma się sprawa z rozpoczynającym dziś...

Jest kilka portali z książkami ale w porównaniu z Filmwebem są prymitywne (np. Biblionetka).
Czemu by nie dodać książek używając funkcjonalności już zbudowanych dla filmów?

Czeka się prawie pół roku na weryfikację a potem zostaje odrzucona z powodu jednego błędnego nr aktora na 20
dodanych. Większość weryfikatorów by poprawiła i zaakceptowała, są tacy, którzy nawet pomagają, ale nie. Przecież nie
będę sto razy sprawdzała czy któryś z 20 elementów nie uległ zmianie w imdb. To jest pół...

więcej

ma zamiar wprowadzić możliwość przeglądania starych privów?

Ok, zaczynam dostawać szału. Klikam "zaloguj" - wczytywanie trwa ponad minutę. Klikam opcje: wczytywanie minutę. ZA KAŻDYM RAZEM ! Jak chcę kogoś usunąć ze znajomych to klikam jak głupi usuń po 10 razy i nic. Film mam ocenić to co jakiś czas cuda typu "wystąpił błąd". I nie ma znaczenia ani komp, ani przeglądarka, ani...

więcej

Proponuje dodanie tej opcji w profilu użytkownika (tak jak jest z najwyżej ocenianymi). Jestem pewien, że było by to powodem dużej liczby dyskusji.

Nie wiem, czy pomysł był już gdzieś przemycany. Ale sądzę, że Filmweb ma tutaj fantastyczną szansę
stworzyć kolejną aplikację/program do zarządzania własną kolekcją filmową. Coś na wzór "Movie Collection",
ale zintegrowane z Filmwebem.... To byłoby coś!