Trzeba coś pisać? Pierdyliard spamerskich tematów o tej samej treści... cóż... bez treści.
Proszę go zbanować, nie wiem... zablokować możliwość komentowania. Toż to jeden z większych burdeli jakie było mi szansę ujrzeć na tym...
Witam Sz. Redakcję!
W zeszłym tygodniu na Filmwebie pojawił się kolejny zdziecinniały troll atakający setkami negatywnych
komentarzy na forach najbardziej docenianych filmów: http://www.filmweb.pl/user/jedynyznawca. Tego
idiotę każdy z Was znajdzie na forach Ojca chrzestnego, Mechanicznej pomarańczy oraz 2001:...
Gdzie lub do kogo należy zgłaszać prośby o zmianę typu produkcji z filmu na serial? O ile jest to możliwe, bo
zważywszy, że w przeszłości zdarzyło mi się spotkać na kompletne duble; serial -> film, to wcale nie
zdziwiłoby mnie gdyby nie było to możliwe - w końcu to filmweb.
Poszedłem za doradcą forum i chciałem dodać daty premier kilku filmów WFF - choć to Państwa rola - mieliście w końcu patronat medialny. Niestety, polskich premier nie może dodac użytkownik. Nawet mimo posiadanych źródeł do tego. Fajnie potem o tych tytułach zapomnę. Podobnie ma się sprawa z rozpoczynającym dziś...
Jest kilka portali z książkami ale w porównaniu z Filmwebem są prymitywne (np. Biblionetka).
Czemu by nie dodać książek używając funkcjonalności już zbudowanych dla filmów?
Czeka się prawie pół roku na weryfikację a potem zostaje odrzucona z powodu jednego błędnego nr aktora na 20
dodanych. Większość weryfikatorów by poprawiła i zaakceptowała, są tacy, którzy nawet pomagają, ale nie. Przecież nie
będę sto razy sprawdzała czy któryś z 20 elementów nie uległ zmianie w imdb. To jest pół...
Ok, zaczynam dostawać szału. Klikam "zaloguj" - wczytywanie trwa ponad minutę. Klikam opcje: wczytywanie minutę. ZA KAŻDYM RAZEM ! Jak chcę kogoś usunąć ze znajomych to klikam jak głupi usuń po 10 razy i nic. Film mam ocenić to co jakiś czas cuda typu "wystąpił błąd". I nie ma znaczenia ani komp, ani przeglądarka, ani...
więcejProponuje dodanie tej opcji w profilu użytkownika (tak jak jest z najwyżej ocenianymi). Jestem pewien, że było by to powodem dużej liczby dyskusji.