Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
mam prośbę do weryfikatorów żeby odetkali kolejkę kontrybucji obsada bo 131 dni czekania to już przesada delikatnie mówiąc i to samo tyczy się recenzji

Wam też nie przy niektórych filmach nie wyświetlają się oceny znajomych, a jedynie osoby,
które chcą obejrzeć dany film? czy tylko ja mam ten dziwaczny problem, który pojawił się
dzisiaj...?

Od jakiegoś czasu nie mogę zaznaczyć obejrzanych odcinków seriali. Po odświeżeniu
strony lub powrocie do kokpitu czynności się nie zapisują. Próbowałem usuwać
oznaczenie obejrzanych i oznaczyć jeszcze raz, ale to również nie działa. Na wszystkich
przeglądarkach jest taka sama sytuacja.

Wie ktoś jak to...

Nie wyświetla mi się w ogóle ocena, a data oceny przy każdym serialu to "1 stycznia 0". To samo
gdy wchodzę na profile innych użytkowników.

Witajcie,
mam problem z zakładką Filmy -> Chcę zobaczyć (wanna-see w adresie strony)

Mianowicie:
- wyświetla mi się kilka kanałów TV których nie mam zgrupowanych opcją "zgrupuj moje
kanały" (np. Cinemax)
- natomiast kilka z tych które mam zgrupowane opcją "zgrupuj moje kanały" - nie
wyświetlają się w "Chcę...

więcej

Mam taki problem. Od miesiąca próbują dodać recenzję, a weryfikatorka nie podaje realnych powodów odrzucenia recenzji. O to ona:

Ostatni film Kim Ki-Duka już podczas procesu postprodukcji wywołał pewne kontrowersje. Okazało się, na przykład, że koreański reżyser będzie zmuszony wyciąć kilka scen z filmu. Jedną z...

więcej

Jak zła "musi" być recenzja sprzed 6-8 lat, żeby została usunięta? W styczniu zgłosiłam jedną z moich bardzo starych recenzji do usunięcia, co zweryfikowano pozytywnie. 4 miesiące później zgłosiłam 5 jeszcze starszych i równie niespełniających wymogów recenzji do usunięcia, które zostały "zatrzymane" w bazie przez tę...

więcej

Zarysy fabuł punktacja

użytkownik usunięty

Za zarysy fabuł są aż 3 punkty? Czy coś się zmieniło, w punktacji? bo tabela tej grupy kontr
nie obejmuje. I czy w ogóle tam punkty są właściwie pokazywane?

Witam

Mam taką dziwną sytuację- zaakceptowana kontra przy osobie (url) widnieje mi jako oczekująca
na zapis już prawie miesiąc:

http://www.filmweb.pl/person/Vienio-785462/contribute/urls/367216/2

Denerwujące jest to, że przez to na liście zaakceptowanych cały czas na pierwszym miejscu
jest ta kontra ze...

więcej

Co się stało z rankingiem aktorów? Wszyscy mi się pokasowali, zostało tylko 5, w tym rafał mroczek. Też tak macie czy tylko mnie coś się zepsuło?