Czy wam też brakuje czasem opcji przy ludziach filmów "chcę obejrzeć"? W sensie, że chcę się zapoznać bliżej z jego filmografią. Nie zawsze mam czas szukać wśród danej osoby dobrych filmów, więc dobrze byłoby zaznaczyć taką opcję 'chcę go poznać' i za jakiś czas do tej osoby wrócić. A jeśli wybiorę sobie jakieś filmy,...
więcej
jak zwykle głośniki odkręcone na maksa i żem się przestraszył
nie wiecie nawet jakie to groźne można umrzeć
Czy u was też w zakładce 'obserwuję' ---> 'dyskusje o grach wideo' i 'dyskusje o osobach kina' wyświetlają się wasze wypowiedzi, które nie zostały napisane na forach gier czy aktorów, a których w dodatku nijak nie da się usunąć?
Wiem, że w ustawieniach nie ma takiej opcji, ale może mogłabym zwrócić się z tym do admina? No i oczywiście, czy coś
by to dało?
Niestety, przy zakładaniu konta chciałam mieć oryginalny nick, a teraz wydaje mi się po prostu głupi... Niezbyt chce mi
się zakładać nowe konto, bo na tym mam już ocenionych sporo...
Witam,
problem polega na tym, że wchodząc na profil danego aktora podana jest błędna liczba obejrzanych z jego udziałem filmów, np. Chevy Chase - filmweb podaje, że oceniłem 2 filmy z jego udziałem, podczas gdy powinno być ich 10. Dodam, że na mojej stronie profilowej, filmy których brakuje w zakładce aktora są...
Jakie źródło powinienem dodać gdy dodaję ciekawostkę którą zauważyłem w czasie oglądania filmu i w czasie pisania recenzji opartej wyłącznie na moich wrażeniach z kupionej gry?
Nie dość, że od jakiegoś czasu prawie przy każdym wyświetleniu jakiejś strony się
pojawia, to jeszcze na dodatek wystarczy kursorem na nią najechać by się włączyła z
pełnym dźwiękiem.
Rozumiem portal darmowy i musi zarabiać, ale bez przesady ile to jeszcze ma trwać!!!
Nie mogę edytować zapisanej kontrybucji. Wina Adblocka czy coś na FW? Jak to odblokować w programie?