Chciałam zamieścić komentarz w odpowiedzi na pytanie jednej osoby co do anime, które oglądam i nie mogę tego zrobić, gdyż pojawia się komunikat, iż jest to niezgodne z regulaminem.
Wie ktoś może dlaczego tak jest?
Umieszczałam wcześniej komentarze i wszystko było bez problemu.
P.S. Nie zamieszczałam w tym...
...no działa tak, że dopiero jak ustawiłam:
od 1 kwietnia
do 29 marca
to wtedy dopiero wyświetliło mi ostatnio obejrzane z bieżącego miesiąca
Gdy ustawiłam:
od 1 kwietnia
do 29 kwietnia
to pojawił mi się oprócz kwietnia także i marzec...
que pasa?
Firefox używam...
Dzień dobry.
Chciałbym obserwować pewien temat, jednak nie mogę, ponieważ pojawia mi się
komunikat "error" gdy klikam na przycisk "obserwuj".
Problem ze strony filmwebu, czy mojej?
Wchodze na wiadomości prywatne, na nową wiadomość klikam i nic, klikam i nic, odpalam więc ją w nowej karcie i tylko okienko długo się ładuje, wraz nie mogę otworzyć wiadomości, myślałam, że to może wina zapchanej skrzynki, więc zaczełam usuwać wszystkie wiadomości i co po odświeżeniu strony, wróciły xD xD i tak z 5...
więcej
Jestem oburzony, że po mimo ciężkich starań aby rozbudować ten portal i dodawać materiały, cześć weryfikatorów podważa źródła lub w ogóle ich nie czyta.
Jeden weryfikator wrzucił do kosza kontrybucję, argumentując, że nie ma tej informacji w źródle. A jest jak BYK.
Drugi weryfikator, użytkownik patkot28, odrzucił...
Czy nie dałoby się zamieścić rankingu najgorzej ocenianych filmów przez użytkowników? Aż się chce obejrzeć od czasu do czasu coś NAPRAWDĘ ZŁEGO i oceny zwykłych, prostych kinomanów bardzo by to ułatwiły.
Nie mam pojęcia jak to nazwać. Często gdy chcę kliknąć odnośnik do zdjęcia/aktora/komentarza muszę ustawić kursor parę centymetrów dalej, bo inaczej nie kliknie mi się nic, albo element znajdujący się wyżej. Dla przykładu: http://zapodaj.net/e39781b4f9276.png.html - w miejscu czerwonej kropki mam łapkę, a po...
Samorząd Uczniowski przy Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 6 w Bydgoszczy
zaprasza do wzięcia udziału w VI Ogólnopolskim Konkursie Filmów Amatorskich
KLAPS. Poprzednie edycje cieszyły się powodzeniem i szerokim zainteresowaniem, co
potwierdziła duża ilość nadesłanych prac z całego kraju. W zeszłym roku na...