Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Właśnie wyczytałem, że jutro rusza Stopklatka.tv (prawdę mówiąc to wcześniej chyba nie słyszałem o tej telewizji). Ma być to kanał filmowy, a w dodatku będzie dostępny w darmowej naziemnej telewizji cyfrowej. Dla tych którzy chcą zaczerpnąć nieco informacji o nowej stacji, zapraszam na tą...

Wprowadziliśmy drobne zmiany punktacji i limitów w kontrybucjach: studia, platformy gier, związane:
- punktacja za dodanie i zweryfikowanie jednego elementu została zmieniona z 1 pkt na 0,5 pkt;
- limit elementów w jednej kontrybucji został podniesiony odpowiednio do 6, 6 i 4.

Witam, mam taki problem mianowicie w zakladce Nadchodzące odcinki na moim profilu, od dłuższego czasu nie są wyswietlane daty premierowych odcinków

Ruchome avki rozumiem, ale nieliczne z nich, zminimalizowane, są w ruchu także na forach. Zauważyłem tylko, że są to gify bardzo złej jakości w powiększeniu na profilach.

Jak ktoś nie rozumie do czego się odnoszę, to tutaj macie przykład:...

Moje pytanie, głównie do adminów/moderatorów Filmwebu, z konta korzystam od niedawna,
właściwie od kilku dni (fakt miałem je wcześniej ale się nie logowałem). Ostatnio wchodząc na mój
profil zobaczyłem filmy w moim guście i tu moje pytanie na jakiej podstawie jest to obliczane że film
który jest z gatunku który...

więcej

Witam, Przydałaby się w końcu taka opcja żeby się dało wybrać jakiś film po Gatunku :) bo tak to trzeba długo szukać.
Pozdrawiam :)

jak się dodaje osobę filmu bez oceny u niektórych użytkowników to widziałem .przykład http://www.filmweb.pl/person/Steve+Buscemi-145/discussion/Doskonaly+aktor+charak terystyczny-248211

Może dopuścicie więcej osób sprawdzających?

Od jakiegoś czasu część oglądanych przeze mnie seriali nie wyświetla się w moim kokpicie mimo, że mam zaznaczoną opcję "Oglądam". Czy ktoś jeszcze ma taki problem?

Czy można jakoś w powiadomieniach i asystencie oznaczyć że się już wszystko przeczytało? Denerwuje mnie to że mam zawsze tam coś do przeczytania pomimo że juz to zrobiłem i nigdy nie wiem czy coś jest nowego bo nie pamiętam jaka ostatnio cyfra tam była.