Od kilku dni mam niezmiennie czwórkę znajomych zaznaczonych jako online obojętnie,czy są czy nie, za to wszystkich innych mam offline. Wiem, że nie tylko ja tak mam.
Zastanawiam się, czy jest sens powoływać się na IMDB, kiedy działa ona wg określonej zasady, odmiennej niż FW (być może takich zasad jest więcej). Chodzi mi o datę produkcji. Ta na IMDB jest CHYBA zawsze zbieżna z datą premiery (za datę premiery rozumie się pierwsze publiczne
wyświetlenie filmu, choćby na niszowym...
Pytanie jak w temacie... to obciach trochę, kiedy opis główny, wstawiony przez redakcję nijak się ma do fabuły w owym filmie... już lepiej wyglądałaby wstawka " brak opisu". Opisów widzów się nie czepiam, chociaż i tu powinien się znaleźć ktoś, kto to czyta i weryfikuje.
http://www.filmweb.pl/film/Stromberg%3A+Der+Film-2014-588028
20 lutego mial premiere i nadal nie moge go ocenic.
Właśnie odkryłem, że mogę sobie ustawić "ostatnio oglądane" na samej górze profilu :)
Bardzo mi się podoba możliwość dowolnego żonglowania tymi elementami :)
Ale jaja, wreszcie ogarnięto bazę filmów "chcę obejrzeć" Układane są teraz w kolejności ostatnio dodanych. Mogę w spokoju umrzeć
Do wczoraj jeszcze w zakładce "chcę obejrzeć" filmy były segregowane automatycznie według tego, które najbardziej chce się zobaczyć, a teraz jest według kolejności dodania do zakładki. Osobiście wolałem tak jak było poprzednio, a teraz za każdym razem muszę klikać by się posegregowało. Nie moglibyście wrócić do starych...
więcej
Gadżet "Nie przegap w TV" tak jakby się zaciął. Nie działa poprawnie i nie mogę go usunąć z kokpitu
(jak klikam "usuń" to się tylko ładuje). Ale jak dodam jeszcze jeden taki gadżet, to działa on
poprawnie. Nie przeszkadza to jakoś bardzo, ale jest trochę irytujące i moje pytanie brzmi: czy
można coś z tym...