Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Błąd z online/offline

użytkownik usunięty

Od kilku dni mam niezmiennie czwórkę znajomych zaznaczonych jako online obojętnie,czy są czy nie, za to wszystkich innych mam offline. Wiem, że nie tylko ja tak mam.

/bt

Zastanawiam się, czy jest sens powoływać się na IMDB, kiedy działa ona wg określonej zasady, odmiennej niż FW (być może takich zasad jest więcej). Chodzi mi o datę produkcji. Ta na IMDB jest CHYBA zawsze zbieżna z datą premiery (za datę premiery rozumie się pierwsze publiczne
wyświetlenie filmu, choćby na niszowym...

Pytanie jak w temacie... to obciach trochę, kiedy opis główny, wstawiony przez redakcję nijak się ma do fabuły w owym filmie... już lepiej wyglądałaby wstawka " brak opisu". Opisów widzów się nie czepiam, chociaż i tu powinien się znaleźć ktoś, kto to czyta i weryfikuje.

http://www.filmweb.pl/film/Stromberg%3A+Der+Film-2014-588028

20 lutego mial premiere i nadal nie moge go ocenic.

Jak zmienić zdjęcie profilowe aktora?

Właśnie odkryłem, że mogę sobie ustawić "ostatnio oglądane" na samej górze profilu :)
Bardzo mi się podoba możliwość dowolnego żonglowania tymi elementami :)

Ale jaja, wreszcie ogarnięto bazę filmów "chcę obejrzeć" Układane są teraz w kolejności ostatnio dodanych. Mogę w spokoju umrzeć

Do wczoraj jeszcze w zakładce "chcę obejrzeć" filmy były segregowane automatycznie według tego, które najbardziej chce się zobaczyć, a teraz jest według kolejności dodania do zakładki. Osobiście wolałem tak jak było poprzednio, a teraz za każdym razem muszę klikać by się posegregowało. Nie moglibyście wrócić do starych...

więcej

Gadżet "Nie przegap w TV" tak jakby się zaciął. Nie działa poprawnie i nie mogę go usunąć z kokpitu
(jak klikam "usuń" to się tylko ładuje). Ale jak dodam jeszcze jeden taki gadżet, to działa on
poprawnie. Nie przeszkadza to jakoś bardzo, ale jest trochę irytujące i moje pytanie brzmi: czy
można coś z tym...