Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o dodanie Polskiego tytułu: "Fani czterech kółek" :D

http://www.filmweb.pl/serial/Wheeler+Dealers-2003-697695

Jaką datę podajecie przy obejrzanych filmach ? (Chodzi mi o te filmy przy profilu widoczne dla
wszystkich)

a) Data, kiedy po raz pierwszy widziałam/widziałem dany film (np. 25 maja 2007)

lub

b) Data, kiedy po raz ostatni widziałam/widziałem dany film (np. data dzisiejsza)

Czy w profilu w zakładce "wypowiedzi" są wszystkie nasze tematy, komentarze? bo wydaje mi sie że nie, a na pewno nie są w jakiejś chronologicznej kolejności a fajnie by było móc przejrzec swoje wszystkie komentarze do filmów które sie kiedyś dodało.

nie dziala mi ocena filmów od 2 dni , nie dzialają tez powiadomienia ...co zrobic???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy jest jakiś sposób, żeby po przeczytaniu powiadomień i przejrzeniu "twojego asystenta" i ich licznik się zerował? Wciąż mam cyferki wskazujące na to, że nie pojawiły się (nowe?) pozycje, a tymczasem figurują tam stare, z którymi już dawno się zapoznałem..

Witam,

szukalem na forum podobnego tematu, ale nie znalazlem, takze pozwolilem sobie otworzyc nowy.

Bardzo brakuje mi jednej opcji na filmwebie - mianowicie dodania swojego komentarza, na takiej zasadzie jak oceny filmu, a wiec tak, by ta byla wyswietlana na stronie glownej filmu, ale tylko dla konkretnego...

Na czym polegają oceny naszych profili?
Od tego jak długo jesteśmy? jak dużo się udzielamy? czy po prostu mam ocenę 10 ,bo wiele filmów
tak oceniłam???

Wiem, że od kilku lat nie ma już takiej możliwości, ale chciałem zapytać, czy w wyjątkowym przypadku jest to możliwe? Strasznie nie podoba mi się nick, który wybrałem kilka lat temu. Czy administratorzy mają może jednak możliwość zrobienia wyjątku, czy funkcja ta jest już kompletnie zablokowana i nie ma w ogóle takiej...

więcej

Zastanawia mnie, dlaczego nie ma w bazie filmwebu gier z platform typu GBA i tym podobnych starszych konsoli.
Dla przykładu: bez problemu da się znaleźć gry na Nintendo DS np. Pokemon Black, ale już np. gry Pokemon Ruby na GBA nie ma w bazie.
Myślę, że powinno się dodać jeszcze tych kilka platform, bo na pewno jest...

więcej