Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Według mnie, taka opcja - dodatek - byłby ciekawym rozwiązaniem na tym portalu. Co sądzicie na ten temat? Dzięki.

Od wczoraj na filmwebie pojawia się baner reklamujący "Kamienie na szaniec".
Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że zawiera dość rażący błąd, wedle którego częścią obsady jest
ANDRZEJ, nie Artur, Żmijewski. Mnie to różnicy większej nie robi, ale ładnie pokazuje kondycję serwisu. ;)

Jakieś 3-4 dni temu dodałem prawie całą obsadę i twórców serialu "The Walking
Dead",dzisiaj zauważyłem że dodane materiały zniknęły z listy oczekujących i nie pojawiły
się w zaakceptowanych,ani w odrzuconych.
Pojawiła się natomiast na stronach Filmwebu cała obsada tego serialu-niestety nie
mojego...

Witam
mam pytanie
Jak można skasować jakiś film z listy jakiegoś reżysera np. bo wiadomo że ten film nie istnieje np.

Witam serdecznie! Mam problem z działaniem profilu na portalu Filweb.pl

Otóż tyczy się on następujących opcji:

ocenianie filmów

odpowiadanie na posty

wiadomość prywatna

dodaj treść

opcje widziałem/ nie widziałem/ nie chcę zobaczyć

Nie znalazłem więcej usterek. W zasadzie większość "klikalnych"...

Miło by było gdyby można było polecać filmy których się nie obejrzało. Często mam ochotę wysłać jakiś film znajomemu z intencją wspólnego obejrzenia co teraz jest niemożliwe.

Dodaliście ostatnio opcję graficzną przy osobach kina, która pokazuje stosunek obecnego miejsca w rankingu do tego z poprzedniego dnia. Mam na myśli te strzałki: zieloną w górę lub czerwoną w dół. Problem polega na tym, że gdy najedzie się kursorem na strzałkę czerwoną, pojawia się adnotacja: "spada w dół". Czy można...

więcej

na swojej stronie po zalogowaniu. Po wylogowaniu film się pojawia. To nie pierwszy raz taka awaria. Proszę o interwencję

Siema,

może wiecie ile się czeka na rozstrzygnięcie filmwebowych konkursów :)?

Np konkurs dot. filmu Lincoln, trwający od 30 stycznia 2013 do 15 lutego 2013 jeszcze wg opisu nie został rozstrzygnięty (jest wiele więcej :)

Może czekają, aż uczestnicy wymrą :D , zawsze kubek czy plecak zostanie w redakcji...

więcej

W dziale "Szukaj osoby" bardzo denerwują mnie filtry poszczególnych zawodów. Otóż, gdy chcemy
by w bazie danych osób wygenerowało nam osoby związane tylko ze zdjęciami pojawiają się osoby
które nie są kompletnie związane z tą dziedziną. To samo z montażystami, dźwiękowcami itp. Np.
Co wspólnego ma Johnny Depp ze...

więcej