Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dostaję informację - strona o podanym adresie nie może być odnaleziona. Jednocześnie moge pisać. Czy ktoś ma podobny problem?

Teksty redakcji są pod plakatem filmu, za to użytkowników nad forum danego tytułu. Niby ok, ale jak
jest dużo recenzji, to wygląda to tak: http://zapisz.net/images/624_re.png

Witam,

Czy da się jakoś zobaczyć drugą i trzecią setkę rankingów, np. aktorów?

Nigdzie w internecie nie ma czegoś takiego, przydałby się przewodnik filmowy dla TV. Pokaże Wam przykład [ponieważ regulamin zabrania używania linków wpiszcie w google plugin filmweb a następnie szczegółowa instrukcja działania i jest tam przewodnik filmowy]
jak widzicie jest w dreamboxie taki plugin i już tłumacze...

więcej

cenzorzy?

Od paru tygodni próbuję dodać serial do bazy, ale wyświetla się komunikat: "Kontrybucja do tego elementu czeka już w kolejce". Więc ktoś już go dodał, ale nadal nie ma go w bazie a już dość sporo czasu minęło.

Wysłałam emaila dzisiaj w nocy (około 2) ile mam czekac?
Dodam, ze mam konto połączone z facebookiem, czy po usunięciu będę mogła zalożyć nowe konto
równiez za pomoca fb?

Dziś z rana chciałem przejrzeć filmweb więc standardowo chciałem zalogować się na swój profil a tu.... przykra niespodzianka! Wywala mnie z profilu i wyskakuje mi komunikat: "Nie znaleziono strony o podanym adresie". Mogę dodawać komentarze a nie mogę wejść na swój profil, czy ktoś zna rozwiązanie?

Czy jest jakis sposob, zeby skontaktowac sie z administratorem i zadac pytanie dotyczace mojego
konta?
Pytania na forum (z tego co widze) nie zawsze zostaja zauwazone, wiadomosci wyslac nie moge,
zapraszac do znajomych chyba nawet nie ma co probowac...
dzieki za odpowiedzi :)

Tak jak w temacie , czy to jest jakiś błąd ?