Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Według mnie dobra opcją na FW, byłby czat, użytkownicy mogliby ze sobą korespondować, na rózne
tematy związane z filmem, a nie tylko w komentarzach do artykułów, co o tym sądzicie?

Weryfikatorzy są upierdliwi w sprawie plakatów do starych filmów i za każdym razem kasują dodany plakat, jakoby był słabej jakości. Plakaty sa dobrej jakości. W miniaturce są wyraźne, a weryfikatorzy oczekują nie wiadomo czego. W nowszych filmach jest łatwiej znaleźć plakat w rozmiarze 4K, natomiast do takich filmów z...

więcej

Witam, jak to jest możliwe, że kiedy wysyłałem kontrę z powiązaniami do filmu "Nimfomanka" (część 1 i 2) wszystko było z porządku (chodzi o powiązania z filmami "Antychryst" i "Melancholia"), a teraz moja kontra nadal oczekuję, natomiast w powiązanych już te dwa filmy są. Jak to możliwe??

Czemu w wyszukiwarce nie ma opcji zaznaczenia czego ma nie wyświetlać. To praktycznie sprawia, ze nic się nie da tu
znaleźć. Bo np. jak chce jakiś francuski film to zaraz mi się wyświetla masa takich robionych przez USA i Francje. np. jak
szukam filmów fantasy to mam kupę filmów fantasy, które są fimami...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam taki problem:
Ilekroc chce wejsc na zakladke "filmy ocenione" to wyskakuje mi informacja "brak glosow"

Czy ktos tez tak ma???

No i stało się. Wczoraj miałem ocenione ponad 1500 filmów dzisiaj mam już tylko 1473. Nie istnieje żaden support, więc ich nie odzyskam. Dziękuję wspaniałej redakcji i moderatorom, którzy tylko liczą pieniądze i mają w dupie swoich użytkowników. Pozdrawiam

Od jakiegoś tygodnia nie mogę dodawać komentarzy pod newsami, sprawdzać powiadomień i oglądać
trailerów na stronie filmweb. Co to się stało? Czy ktoś ma jeszcze ten problem?

Mam taki problem, że w ogóle nie widzę ocen znajomych przy filmach. A w funkcji w której można zobaczyć co znajomi
ostatnio oglądali widzę tylko znajomych dodanych spoza facebooka. Da się coś z tym zrobić?