jest to zupełnie niepotrzebne a poza tym bez tego wszystko wyglądało prosto i przejrzyście a teraz jest śmietnik...
cześć
Może na filmwebie zostanie dodana opcja premium za 10 zł z VAtem ?
Aby uzyskać jakieś nowe funkcje lub coś ?
Wtedy było by wiadomo kto kocha kino a kto nie ,
siema jak odpalic zwiastuny z filmweb ?? jestem kilka lat na stronie i nigdy nie dziala mi :D musze
szukac i szperac na yt a niechce mi sie ;p
siedze na przegladarce Maxthon Cloud Browser ciągle mieli jak by sie buforowalo czy cus ;] na
firefoxe odpalaja zwiastuny prawie normalnie hehe ale ja chce odtwarzac na...
Chętnie zagłosowałbym na swoich "faworytów" do Złotych Malin. Czy możnaby zrobić taką ankietę jak przy Złotych Globach i Oscarach?
Nie wiem czy ktoś poruszał na forum ten temat ale uważam że byłoby warto zrobić z krótkometrażówek oddzielną kategorię przy ocenianiu. Taka na przykład Katedra albo Harvie Krumpet według mnie czymś innym niż pełnometrażowy film i tak jak seriale winny mięć swój odrębny dział na Filmwebie a co za tym idzie także i...
na swoim kokpicie mam zakladke "nadchodzace odcinki". od pewnego czasu, zamiast daty nadchodzacego odcinka pisze "wczoraj, przedwczoraj"' itp, mimo, że nadchądzacy odcinek jest za parę dni.
wtedy wchodze w opcje tej zakladki i zaznaczam:
Sortuj po dacie premiery nadchodzącego odcinka (domyślnie sortowanie zależy od...
jak w temacie
link buttona prowadzi do nikad
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl#unkown-link--null--
to jakis blad weba czy cos u mnie pierdyklo?
Otóż dodałem ciekawostkę do filmu Transporter. Brzmi ona tak: ,,W trakcie pierwszej walki z odbiorcami ,,przesyłki'' Frank łapie broń lewą ręką, natomiast ostatni strzał wykonuje trzymając pistolet w prawej ręce.''. Ku mojemu zdziwieniu kontrybucja została odrzucona, ale nie z powodu złej składni bądź innych...
Mam pytanie, dlaczego z częścią moich znajomych nie mam obliczonego podobieństwa? (
szczególnie, że wiem że spełniamy kryteria ilości podobnych filmów i ocen... )