Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie chcę korzystac z aplikacji filmwebu dostępną dla smartfonów. Ale jak chcę wejść w przeglądarce na normalną , pełną wersje strony filmwebu to sie nie da. U was tez tak jest?

Czy Wam też nie działa ocenianie ? Ta cała tabelka, ani nie można dodać do ulubionych, ani ocenić, ani oznaczyć że chce obejrzeć.. Nic.

Dawno nie dodawałem żadnych materiałów do FW (Dlatego nie pamiętam ile trwa weryfikacja
materiałów) Ale już od paru dni moje wrzucone materiały nie są sprawdzane. Czy to jeszcze w ogóle
funkcjonuje?

taki plakat danego filmu,jaki mu się najbardziej podoba ? Oczywiście tylko z tych plakatów dostępnych na filmwebie.Wtedy,jeśli wejdziemy na kogoś profil to zobaczymy taki plakat jaki on sam sobie ustawił.Mam takie wrażenie,że osoby które zmieniają te plakaty na brzydsze robią to specjalnie i złośliwie.

Witam, od wczoraj mam problem z dodawaniem komentarzy na ww przeglądarce, otóż na forum
filmu/serialu piszę sobie komentarz, kończę chce zatwierdzić i lipaaaaa, ładuje się chwileczkę i nic,
dalej włączona jest edycja tekstu...mam Adblocka, ale na tym portalu mam włączone rekalmy
zważywszy że nie są tak...

Witam,
jak w temacie wszedłem na film http://www.filmweb.pl/film/Escape+Plan-2013-573524 oglądałem go miesiąc temu, i ocena jest ale jest też zaznaczone że na pewno obejrzę, odznaczam i nic dalej jest. Miał ktoś tak?
Z góry dzięki :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

komentarz oceny jest za krótki, nic się nie mieści
dodajcie też możliwość dodawania kilku dat obejrzenia filmu. dla mnie najważniejsza jest pierwsza data, ale chciałabym też znać kolejne (lubię wracać do ulubionych filmów), a komentarz oceny nie wystarczy nawet na ocenę

Cały czas się tnie, długo ładuje a czasami a raczej często wyskakuje Portal chwilowo niedostepny.
Tak jest od paru tygodni i to raczej nie wina internetu bo wszytko ladnie mi śmiga tylko ta strona
doprowadza mnie do szału... -.-