Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, mam pytanie - jak można uzupełniać informacje filmów, seriali, aktorów itp? zdjęcia, filmy, dodawanie filmów w których brali udział, szeregowanie obsady wg. ważności itp. ?

j.w.

przydałoby się dodać możliwość odwrotnych filtrów, czyli np. jeśli wybieramy jakie chcemy gatunki filmów oglądać a nie ma możliwości jakie wykluczyć. Dla mnie najbardziej uciążliwe jest jak szukam po ocenach filmy bez konkretnego gatunku ale na pierwsze 100 pozycji wyskakuje mi 90 z gatunku anime które mnie absolutnie...

więcej

Ani rankingu spektaklów teatralnych wyświetlanych na małym ekranie ?
Większość jest lepsza od niejednego filmidła z kina.
Jest tak absurdalna rzecz jak gry a na teatr nie ma chętnych czy regulamin zabrania?

Witam Wszystkich.
Od bardzo dawna używam programu Ant Movie Catalog do katalogowania moich zakupionych filmów. Od pewnego czasu nie potrafię pobrać danych z filmweba nawet po aktualizacji subskrypcji. Czy może mi ktoś pomóc w tym temacie. Nie chcę utracić tak długo twożonej bazy filmowej i chciałbym z programu...

Jak w temacie - nie działa mi opcja znajomych (konkretnie aktywności), ani na kokpicie:

http://i.imgur.com/j7Wnt84.jpg

ani wchodząc "na około":

http://i.imgur.com/U7dr29S.jpg

Jest już tak od jakiegoś tygodnia. Ma ktoś może pomysł jak temu zaradzić?

Witam.

Wszyscy dobrze wiemy, że filmweb wygląda już jak choinka na święta, jeszcze to się dało
tolerować dopóki coś mi nie zaczęło co chwilę grać po wejściu na nową stronę, jakaś reklama
gierki, czy coś. Litości, ludzie, wciskacie nam pod oczy milion pierdół, które zaprzątają głowę,
dajcie spokój chociaż...

Witam serdecznie. Mam prośbę do moderatorów strony filmweb, a mianowicie chodzi mi o to, żeby
naprawili problem z przewijaniem strony ku dołowi (scrollem, strzałkami itp.) ponieważ jest to
niesamowicie irytujące. Problem występuje, gdy wchodzę na: "filmweb24 --> premiery zapowiedzi.
Gdy chcę zobaczyć co znajduje...

więcej

Czy jest jakakolwiek możliwość zmiany nicku? Dlaczego nie można tego zrobić? Co to za problem wprowadzić taką możliwość?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem