JA w tedy jestem albo wściekła i niech mi w tedy nikt nie staje na drodze , albo mam ochote wylać morze łez, tak też wczoraj bylo gdy przegapilam Króla pistoletu-ehhh życie bywa okrutne a to wszystko dla tego że nie mialam kasety

xomitsux

Zazwyczaj jesteśmy bardzo szczęśliwi z tego powodu, jesteśmy bardzo przyjaźnie nastawieni do otoczenia, uśmiechamy się wtedy do wszystkich i nucimy wesołe piosenki ...
... już głupszego tematu to chyba nie można wymyślić. Żenujące.

Kapral

Moim zdanie pytanie wcale nie jest beznadziejne, a jeśli ktoś tak uważa, to niech nie odpisuje ...
a jeśli chodzi o pytanko, to oczywiście jestem wściekła i mam zepsutą reszt dnia! Niestety zazwyczaj przegapuję fajne filmy, bo nigdy nie mam czasu przejrzeć programu i o wszystkim dowiaduje sie po fakcie:((((((((

suski1

Niestety na przyjemnosci jest jak zwykle malo czasu, life is brutal

Kapral

Jesli cos ci sie nie podoba to twoja strata nikt ci nie kaze wpisywac sie tu!!!

xomitsux

Jestam zła najgorzej jak przegapię film z jakiegoś głupiego powodu np zasiedzę się przy komputerze itp. Ale szybko zapominam że nie pooglądałam filmu i jest spox.

Aquariia

wk.......e !!! przepraszam, ale to jedyne, co mi sie nasuwa ;) zwykle, to jestem na siebie zła ( kiedys mi sie zdarzyło płakac... -_-" ale to było dawno :P ) PoZdR.

soureen

To straszne do czego może nas doprowadzić przegapienie fajnego filmu!! To chyba mamy już w genach od dawien dawna , Pozdro

xomitsux

Od dawien dawna to raczej nie... no przypusćmy, że w epoce kamienia łupanego telewizji nie było :P ...a sredniowieczu nie potrzebowali, bo zadowalali się publicznymi egzekucjami :]

soureen

Faktycznie nie az tak dawno, ale kazda epoka ma cos w genach co potrafi byc ich obsesja, np. w sredniowieczu ciagle polowanie na czarownice^_^(dzis ich pelno he he he)

użytkownik usunięty
xomitsux

Zwykle jestem zła przez jakiś czas, ale potem mi przechodzi. Najgorzej jest kiedy masz nagrany film, a ojciec nagra ci na nim mecz- to jest dopiero straszne ;) W takich sytuacjach mam jedną radę: Mówi się trudno... i czeka na powtórkę ;DD
Pozdrawiam i ściskam
Mysza
PS. Bardzo fajny temat na "konwersację" :)

Dzieki Myszko i wiem co w tedy czujesz, mecz na twoim filmie, straszne .Ja to staram sie w jakis sposob przekupic mego papcia gargamela no i musze czasami przyznac ze czasami to wypali ale nie zawsze.Pozdrawiam cie mocno!!!^_^