Według mnie Kaśka zasługiwała na wygraną - zgadza się... Ale zdecydowanie bardziej lubiłam Patrycję... i zdawało mi się, że reszta grupy też... Jednak jak się okazało - nie chodzi mi tylko o głosowanie - uczestnicy są strasznie dwulicowi...

__9829Nutellka

Jak dla mnie to z tych dwóch Kasia-Patrycja na wygraną bardziej zasługiwała Patrycja. A z wszystkich uczestników to Wincenty był the best

Asia_8909

Taaak;-) Wincenty powinien wygrać;-) Druga według mnie powinna być Patrycja, Kasia ewentualne trzecia(sprytnie rozegrała taktykę;-) - cicha woda;-))

A co do dzisiejszego programu nasz "pożalsięboże" aktorzyna pokazał klasę, nie ma co... podobnie jak przyjaciółeczki-idiotki (chyba każdy wie o kogo mi chodzi...)

__9829Nutellka

A ja właśnie liczyłam na to że Kasia wygra. Owszem Patrycja tez byla fajna, ale Kasia najbardziej się zmieniła przez ten program, przestała być słodką idiotką. Dlatego ona najbardziej (z ostatniej trójki) zasługiwała na to zwycięstwo. A tak w ogóle to miał wygrać Wincenty.
Pozdrowionka.

Miss_Leeloo

a według mnie Kasia się nie zmieniła, tylko to była taka..hm... taktyka.Z resztą nie o to chodzi. A tak w ogóle to, że odpadł Wincenty uwarzam za NIEPOROZUMIENIE! Tvn ponosi odpowiedzialność... Hubert podłożył głosy!

__9829Nutellka

dobrze,ze kasia wygrala chociaz od poczatku trwania programy nawet nie myslalam o tym ze moze znalesc sie w finale,ale pokazala ze jak chce to potrafi,i w sumie tez bylo mi jej zal bo reszta grupy wybrala ja jako kozla ofiarnego i chcieli ja wyeliminowac,ale naszczescie wygrala immunitet.ale najbardziej kibicowalam Kubie,bo lubie ludzi z artystyczna dusza,majacych cos madrego do powiedzenia.takie programy jak ten jeszcze ujda,ale co do 'baru' to bez komentarza...

__9829Nutellka

Ja jestem zadowolona, że Kasia wygrała. Myślałam jednak, że trochę inaczej rozłożą się głosy. Zgadzam się, że to Wincenty powinnien wygrać. Biedny cały dzień pracował jak nikt inny i ze zmęczenia opuścił ten nieszczęsny kamień.

monique_10

Właśnie... jakoś nikt Kaśki nie lubił... a tu nagle wszystkie głosy na jej stronę! Co to ma znaczyć? To się nazywa dwulicowość...
Ja kibicowałam Patrycji... ona ZAWSZE była w porządku.

__9829Nutellka

Najbardziej mnie zaskoczyła decyzjia Wita. Odniosłam wrażenie, że on Kaśki wręcz nie cierpi.

__9829Nutellka

Dobrze,że wygrała.Sama taktyka by z pewnością nie starczyła do pokonania tylu konkurencji.Radziła sobie po prostu.

Marisa

WITAM, mam bardzo wazna SPRAWE, musicie to dokladnie przeczytac. WIE KTOS JAK MA NA IMIE NAJLEPSZA KOLEZANKA KASI jak mi powiecie to dam wszyskim MEGA prezent!!!!!