Czy podoba wam się film Terminal ? Uważam iż jest to dobry film z dobrym pomysłem, a jak wy go postrzegacie ?

vargo

UWAGA! Mam typ na najgorszy film sezonu! To właśnie nowy film Spielberga, którego nawet obsada nie uratowała... Ten film jest beznadziejny, pretensjonalny, naiwny do bólu, nudny, głupi, męczący, powodujący ziewanie i głębokie obużenie na widowni (ufff!) Nie mam pojęcia dla kogo jest ten film... Nawet nastoletnie miłośniczki komromów (komedii romantycznych) nie nabiorą sie na ta wydumaną i (co tu ukrywać) idiotyczną historię... Nie polecam nikomu - nawet najgorszemu wrogowi!

vargo

TAK :D

vargo

W przeciwieństwie do przedmówców :)
jestem mile zaskoczony po filmie ph Terminal.
Świetny motyw synowskiej miłości, i głupoty Amerykańskich urzędników.
oczywiście przejaskrawiony, ale chyba właśnie o to biega. nie znajduję tu przewodniego wątku miłosnego , którego wiele osób się dopatruje.
Osobiście bardzo polecam filmik :)

vargo

Film zaskaqjacy ( przynajmnije dla mnie ) gzdy spodziewalam sie calkowicie innego przebiegu zdarzen. Chodzi mi o koncowke filmu, gdy sie spotykajaca juz na zew. ale film nie byl nudny a to podstawa, chociaz mozna by bylo og ulepszyc, Ale otjuz inna historia ;-)

vargo

Nudy. Nie mogłem uwieżyć, że to film Spilberga. Tom Hanks niezły,ale to jedyny plus filmu.

vargo

Końcówka nie ratuje tego beznadziejnego filmu. Obawiam się jakby Hanks i Zeta-Jones padli sobie w ramiona na końcu to spowodowałoby to zamieszki w kinie, a co najm niej torsje u większości widzów!

vargo

Uważam że film jest super . Świetnie zrobiony kapitalne gagi i przedewszystkim kapitalna gra Hanksa . POLECAM

vargo

Mi sie bardzo podobał. uwazam ze kazdy w nim znajdzie cos dla siebie. trzeba zobaczyc chociazby dla Toma Hanksa bo zagral wysmienicie :) osobiscie polecam!

vargo

świetna rola Hanksa. Co do filmu to żadna rewelacja, ot taki sobie

szajse

W sumie to nie było to ani bardzo dobre, ani bardzo złe... Takie nijakie. A to chyba najgorsze co można o filmie powiedzieć. Hanks mi się nawet podobał, ale niestety całokształt filmu nie pozwala wpadać w zachwyt. A szkoda, bo pomysł był dobry, a ekipa, która się tym zajęła ma na swym koncie parę świetnych produkcji... Właściwie nie wiadomo co nie wyszło.
Powiem tylko tyle: film ten może się podobać (mojej koleżance się podobał, nawet bardzo), pod warunkiem, że nie będziecie się nastawiać na nic więcej ponad to, co możecie zobaczyć w trailerze albo wyczytać w opisie filmu. Tak więc: oglądacie na własną odpowiedzialność!

vargo

Krótko- kicha. Pomysł nie był żadną nowością, bo podobna historia wydarzyła się naprawdę, więc... Kiepsko zagrany, nudny, zdecydowanie nie polecam!