Czy podoba wam się film Terminal ? Uważam iż jest to dobry film z dobrym pomysłem, a jak wy go postrzegacie ?
UWAGA! Mam typ na najgorszy film sezonu! To właśnie nowy film Spielberga, którego nawet obsada nie uratowała... Ten film jest beznadziejny, pretensjonalny, naiwny do bólu, nudny, głupi, męczący, powodujący ziewanie i głębokie obużenie na widowni (ufff!) Nie mam pojęcia dla kogo jest ten film... Nawet nastoletnie miłośniczki komromów (komedii romantycznych) nie nabiorą sie na ta wydumaną i (co tu ukrywać) idiotyczną historię... Nie polecam nikomu - nawet najgorszemu wrogowi!
W przeciwieństwie do przedmówców :)
jestem mile zaskoczony po filmie ph Terminal.
Świetny motyw synowskiej miłości, i głupoty Amerykańskich urzędników.
oczywiście przejaskrawiony, ale chyba właśnie o to biega. nie znajduję tu przewodniego wątku miłosnego , którego wiele osób się dopatruje.
Osobiście bardzo polecam filmik :)
Film zaskaqjacy ( przynajmnije dla mnie ) gzdy spodziewalam sie calkowicie innego przebiegu zdarzen. Chodzi mi o koncowke filmu, gdy sie spotykajaca juz na zew. ale film nie byl nudny a to podstawa, chociaz mozna by bylo og ulepszyc, Ale otjuz inna historia ;-)
Końcówka nie ratuje tego beznadziejnego filmu. Obawiam się jakby Hanks i Zeta-Jones padli sobie w ramiona na końcu to spowodowałoby to zamieszki w kinie, a co najm niej torsje u większości widzów!
Uważam że film jest super . Świetnie zrobiony kapitalne gagi i przedewszystkim kapitalna gra Hanksa . POLECAM
Mi sie bardzo podobał. uwazam ze kazdy w nim znajdzie cos dla siebie. trzeba zobaczyc chociazby dla Toma Hanksa bo zagral wysmienicie :) osobiscie polecam!
W sumie to nie było to ani bardzo dobre, ani bardzo złe... Takie nijakie. A to chyba najgorsze co można o filmie powiedzieć. Hanks mi się nawet podobał, ale niestety całokształt filmu nie pozwala wpadać w zachwyt. A szkoda, bo pomysł był dobry, a ekipa, która się tym zajęła ma na swym koncie parę świetnych produkcji... Właściwie nie wiadomo co nie wyszło.
Powiem tylko tyle: film ten może się podobać (mojej koleżance się podobał, nawet bardzo), pod warunkiem, że nie będziecie się nastawiać na nic więcej ponad to, co możecie zobaczyć w trailerze albo wyczytać w opisie filmu. Tak więc: oglądacie na własną odpowiedzialność!