kiedy chodzi o infirmacje chyba najlepszym trafieniem Waltera było stworzenie TVN 24, chodź w zasadzie cały TVN nie jest najgorszy .
jedynym minusem wszystkich stacji komecyjnych są reklamy ,każdy wie co to znaczy oglądać coś ciekawego a tu ciach reklama- "... a my co tylko banany i banany..." lub inne.Ciekawe co wy na to?

videombp

Jeśli chodzi o informacyjny to zgadzam się TVN24 jest najlepszy, a co do innych kanałów to TVN, Polsat, Ale Kino (nie licząc HBO, Canal +, itp.) ostatnio zaciekawił mnie kanał TVN Turbo. A co do reklam głowa boli kto takie reklamy wymyśla np. ".....Ból brzucha nie jest zwykłym bólem...." i "Poczekaj zadzwonię z domowego" Jezu co za reklama. A reklamy które mi się podobają to może ta ostatnia Reeboka lub ta z Ali.

videombp

Jeśli chodzi o informacyjny to zgadzam się TVN24 jest najlepszy, a co do innych kanałów to TVN, Polsat, Ale Kino (nie licząc HBO, Canal +, itp.) ostatnio zaciekawił mnie kanał TVN Turbo. A co do reklam głowa boli kto takie reklamy wymyśla np. ".....Ból brzucha nie jest zwykłym bólem...." i "Poczekaj zadzwonię z domowego" Jezu co za reklama. A reklamy które mi się podobają to może ta ostatnia Reeboka lub ta z Ali.

użytkownik usunięty
videombp

Który kanał? Nie wiem. Ja jestem skazany na oglądanie kanałów telewizyjnych, które odbieram tylko z anteny naziemnej, więc nie ma ich dużo. Oprócz tego mam jeszcze kanały odbierane z satelity. Ale niewiele tego tam jest, a poza tym wszystko po niemiecku. Z reguły najczęsciej oglądam TVN albo Polsat. Natomiast z kanałów "satelitowych" to kanały muzyczne oraz sportowe. Może kiedyś dane mi będzie poznać uroki Cyfry+ czy Polsatu Cyfrowego, ale cóż na razie muszę się zadowolić tym co mam.
A co do reklam, to ta sprawa jest trochę dziwna. Gdyby nie reklamy na TVN-ie czy Polsacie to tych telewizji by nie było i nie mielibyście co oglądać. Takie jest moje zdanie i tego się będę trzymał.

Moim zdaniem wiele kanalow, ale najbardziej chyba RTR PLANETA, albo PLAY TV, ale reklamy to takie toche dla mnie nie zrozumiale na tych dwoch programach, w koncu po rosyjsku i litewsku...Oczywiscie troche tam czegos rozumie, ale nie wszystko...