Podobno transmisja Oskarów nie opłaca się, bo zbyt mało widzów jest zainetresowanych. Wiem, że w tym roku oglądanie jest utrudnione, bo relacja będzie tylko w Canal+ i w PRO7 - a te programy nie dla każdego są dostępne. Jestem jednak ciekawa, ilu z Was planuje oglądać dziś w nocy ceremonię na żywo... Wpisujcie się!! Jestem przekonana, że będzie Was sporo. Ja już nie mogę się doczekać godziny 2.30...

Ja zamierzam:) Na szczęście wymieniłam HBO na canal+:)

TVP znowu sie popisało nie ma co. JA zamierzam oglądać galę w Canal + pozdro.

sluchajcie, mam gorąą prośbę !!! czy ktoś z was może nagrać dzisiejsze oscary na video ?? proszę !!! odkupię kasetę albo pożycze do przegrania, od paru lat oglądam oscary na żywo ale teraz moja kablóka wywaliła pro7 z oferty a nie zdąrzyem załatwic canal+.... dlatego proszę zlitujcie się i nagrajcie !!! zrobię co chcecie ale muszę to obejrzeć !!! dzieki, pozdrawiam i życzę udanej nocki .... chlip...

oglądam oskary na żywo od kilku lat i cieszy mnie ze nie jestem w tym sama bo wiekszość ludzi jednak dziwi sie ze chce mi sie siedziec całą noc, nawet zadłam to pytanie na forum kikla dni temu ale nikt nie odpowiedział... :) trzymajcie sie! dobra kawka i coś do chrupania.........

ja nie oglądam. Mam na 7.10 jutro do szkoły i trzeba myslec, niestety. Więc pozostaja mi skróty i .... wasze komentarze :)