Uważam ze ten talkshow jest naprawdę ciekawy, jednak gdybym ja, (jako osoba popularna, znana) miał coś za skórą, to nie wiem czy bym zdecydował sie na wizytę u Wojewódzkiego, ten człowiek jest złośliwy i potrafi wyśmiewac się ze wszystkiego.

Mnie nic nie dziwi :) KUba to showman i "warto" u niego sie pokazać ..nawet jak robi z człowieka głupka...choc hmm nie którzy chyba mają ku temu predyspozycje genetyczne :) ...wojewodzki np w programie z Mandaryną (RANY!) poszedł na widoczne ustepstwa i ..było nudno ...no cóz biznes to biznes..program oscyluje pomiedzy absolutnym tandentnym widowiskiem i ambicjami , których prawde mowiac tak czesto poprostu brakuje wbrew zapewnieniom twórcy - czasami jest poprostu głupio :) ..wojewódkzi czesto mówi jak bardzo chce pokazac tych znanych innaczej ..i chwała mu za to juz wiele tych "plastikowych" ludzi okazało sie u niego naprawde fajnymi osobami - oczywiscie ta ocena ogranicza sie od tego co widizmy a to moze byc mylne :P ...ale czasami program naprawde jest na hmm niezbyt wyszukany...choc zdarzaja sie swietne docinki tego serilau np z malenczukiem ....ale poprzedni wojewódzki tzw pierwszej serii był chyba ciekawszy i mneij kompromisowy ....wymogii rynku ..ale kto sie ugina pod nimi moze sie złamac lub wykrzywic tak ze juz nie stanie prosto..szkoda by było...mimo wszytko :)

..e tam ja ta knie myślę ... przynajmniej robi to ciekawie co robi...jest git..

Wizyta Mandaryny u niego pokazała,że czasem jest konformistą.Każdy liczył na szczerą rozmowę,a było słodzenie i konformizm.Niektórych atakuje bardzo,a niektórym właśnie za dużo słodzi.

No ba, właśnie obejrzałem odcinek Wojewódzkiego gdzie gościem była Alicja Walczak. Śmiech na sali. Czy ta kobieta ja tak głupia czy nie wiem już, normalnie, ja bym chyba się załamał. Wojewódzki raczej pojechał z nią jak z ....