Uważam ze ten talkshow jest naprawdę ciekawy, jednak gdybym ja, (jako osoba popularna, znana) miał coś za skórą, to nie wiem czy bym zdecydował sie na wizytę u Wojewódzkiego, ten człowiek jest złośliwy i potrafi wyśmiewac się ze wszystkiego.
Mnie nic nie dziwi :) KUba to showman i "warto" u niego sie pokazać ..nawet jak robi z człowieka głupka...choc hmm nie którzy chyba mają ku temu predyspozycje genetyczne :) ...wojewodzki np w programie z Mandaryną (RANY!) poszedł na widoczne ustepstwa i ..było nudno ...no cóz biznes to biznes..program oscyluje pomiedzy absolutnym tandentnym widowiskiem i ambicjami , których prawde mowiac tak czesto poprostu brakuje wbrew zapewnieniom twórcy - czasami jest poprostu głupio :) ..wojewódkzi czesto mówi jak bardzo chce pokazac tych znanych innaczej ..i chwała mu za to juz wiele tych "plastikowych" ludzi okazało sie u niego naprawde fajnymi osobami - oczywiscie ta ocena ogranicza sie od tego co widizmy a to moze byc mylne :P ...ale czasami program naprawde jest na hmm niezbyt wyszukany...choc zdarzaja sie swietne docinki tego serilau np z malenczukiem ....ale poprzedni wojewódzki tzw pierwszej serii był chyba ciekawszy i mneij kompromisowy ....wymogii rynku ..ale kto sie ugina pod nimi moze sie złamac lub wykrzywic tak ze juz nie stanie prosto..szkoda by było...mimo wszytko :)
Wizyta Mandaryny u niego pokazała,że czasem jest konformistą.Każdy liczył na szczerą rozmowę,a było słodzenie i konformizm.Niektórych atakuje bardzo,a niektórym właśnie za dużo słodzi.