No musze powiedzieć, że najbliższy tydzień z telewizornią zapowiada się całkiem ciekawie, chociaż większośc to odgrzewane kotlety... dziś na TVNie o 20:10 film pod tytułem Jurassic Park (chyba nie trzeba pisać o czym), a o 20:40 na TVP 1 - Żyj i pozwól umrzeć (kolejny film o Jamesie Bondzie z Rogerem Moorem w roli głównej)... Jutro a więc w sobotę razej nie ma nic ciekawego... na HBO o 22:00 jest dzień świra z Markiem Kondratem w roli głównej, a o 20:10 na TVP 1 jest legalna blondynka z Resse Witherspoon... Niedziela to chyba najciekawszy dzień w tym tygodniu.... o 13:20 na Polsacie Amerykańskie graffiti w reżyserii George'a Lucasa z Richardem Dreyfussem, Ronem Howardem i Harrisonem Fordem w rolach głównych.... oprócz tego o 20:30 na Europa, Europa - Arizona Dream z Johnnym Deppem, a o 22:00 na TVP 1 "W stronę Makareszu" z Kate Winslet.... po Arizona Dream na Europa Europa leci film z Gerardem Depardieu pt. "Prawy brzeg, lewy brzeg Sekwany"... w poniedziałem emitowany już z 10 razy (ale ja nigdy nie mogłem obejrzeć początku, zawsze tylko od połowy) Piąty Element z Brucem Willisem, Millą Jovovich i Gary Oldmanem o 20:45 na polsacie... o 20:30 na Europa Europa powtórzenie niedzielnego filmu - Prawy brzeg, lewy brzeg Sekwany.... o 21:00 Nawrót depresji gangstera na HBO... we wtorek na Polsacie film do którego przymierzam się do kilku tygodni (mam go na DVD ale nigdy jakoś nie mogę obejrzeć) Zaklinacz Deszczu z Matem Damonem, Dannym deVito....w środę o 20:10 na TVN 7 Mała odessa z Timem Rothem w roli głównej, o 20:00 na Ale Kino Thelma i Louise, o 21:00 na HBO Krwawa Profesja z Clintem Eastwoodem.... i jak na razie to by było na tyle....
Ja niestety nie posiadam Ale Kino oraz HBO i Canal +, więc wielu filmów z wymienionych wyżej po prostu nie będę mógł obejrzeć... natomiast ostrze sobie pazurki ;-) na Amerykańskie grafiiti, Arizona Dream, Prawy brzeg, lewy brzeg sekwany, zaklinacz deszczu oraz Mała Odessa... nie wiem czy uda mi się obejrzeć wszsytkie ale mam nadzieję przynajmniej na 2 pierwsze.... a wy co o tym sądzicie?? pozdroffki... :-D
23 : 40 - tvp 1 - spragnieni miłości - niedziela .....film tygodnia dla mnie!!!!! ..choć to ostatni dzień :P tygodnia
Żałuję że nie mam kanału Ale Kino!, bo chętnie bym sobie zobaczył "Wampiry z Hawany". Poluję na ten film od lat.