Seriale telewizyjne cieszą się wielką popularnością. Wiadomo - przyciągają widzów na długie godziny. A jaki jest Wasz ulubiony serial telewizyjny?
Kochane kłopoty, Alternatywy 4, That's 70s Show, Przyjaciele, Ja się zastrzelę. Chyba starczy tego :), bo wyjdzie na to, że cały dzień ślęcze przed telewizorem
Moje ulubione seriale:
"Alternatywy 4" - the best ;) - generalnie seriale lat 80'tych, żałuję bardz, że "Seksmisji" w formie serialu nie było :]
"Daleko od szosy",
"Moje tak zwane życie"
"Kochane kłopoty"
róznego rodzaju seriale medyczne typu "Ostry dyżur" hmm.... A z takich którymi zachwycałam się jak byłam berbeciem to: "Janosik" - co też z niego się dzisiaj zrobiło....
...byłoby więcej przykładów, ale jakoś tytuły mi do głowy nie chcą przychodzić...
Pozdrawiam
:)
Dla mnie najlepsze seriale w tv to seriale komediowe,takie jak:
Przyjaciele
Ja się zastrzelę
Jak pan może panie doktorze
pomoc domowa
Siedem życzeń, Alternatywy 4, Zmiennicy, Kto zapoda lepsze polskie seriale?? wyłączając 4 pancernych!
Ja lubie Glowe Rodziny (Family Man)-leci na tv4. I ostatnio wpadlo mi w oko Jezioro Wilkow, ale po 9 odcinkach stacja zaprzestala nadawania. Pewnie chcieli znowu wkurzyc pare osob:)
no to tak....
Tajemnice Smallville
Różowe lata 60 (lub 70 - juz nie emituja szkoda....)
Dark Angel
Rodzinka z Manchatanu
Tragikomiczne wypadki z życia Christophera Titusa (to było ciekawe :))
Asy z klasy
Słodkie zmartwienia (aż tak głupiutkie, że nie można nie lubić)
to chyba wszystko.....
Na pewno "Alternatywy 4". Dobre były też "Różowe lata 70-te" no i oczywiście "Z archiwum X". Pozdrawiam.
Obecnie które lecą w TV, to miejsce;
1) 'ALIAS - agentka o stu twarzach' :]
2) 'Tajemnice Smallville'
jest tego troche........ogólnie z akcji to: z archiwum X, kampania braci, 24 godziny......z s-f SG-1, gwiezdna eskadraa i jeszcze sliders....z komediowych, jeszcze nikt go nie wymienił Świat według bundych :) i przyjaciele........a z polskich to chyba alternatywy 4 i lubie oglądać świat według kiepskich....debilny ale tak jest
pozdro dla wszystkich kinomaniaków
zapomniałem jeszcze o jednym JANOSIK......uwielbiam ten serial.........i kompania zamiast kampania!!!!!!!
tylko i wyłącznie bezapelacyjnie ALLY MCBEAL!!!!!! (mam wszystkie odcinki i oglądam je na okrągło. Pomimo tego że już znam każdy tekst w każdym z odcinków)
"Gilmore's girls" też jest świetny.
Jak dla mnie to najlepszym serialem emitowanym w Polskiej i zagranicznej telewizji jest: "Gilmore Girls" (Kochane kłopoty). Dla mnie nie ma lepszego serialu.
Moje ulubione seriale to:
- rysunkowe: Family Guy (Głowa Rodziny), South Park, The Simnpsons
- mafijne:-): The Sopranos (Rodzina Soprano)
- sitcomy: That 70's Show (Różowe Lata Siedemdziesiąte), Życie Jak Film (nie pamiętam angielskiego tytułu)
- Drużyna A (ulubiony serial z dzieciństwa :-)
hmmm... mi sie najbardziej podobaly (niekoniecznie w tej kolejnosci):
- "Z Archiwum X" (chociaz za bardzo sie na nim czasami balam)
- "Przyjaciele" - uwielbiam !!!
- "Cudowne lata"
- "Ostry dyzur"
- "Przystanek Alaska" - nawet nawet...
- "Gwiezdne wrota"
- "Jezioro marzen"
- "Pomoc domowa"
- "Świat według bundych" -swietne !!!!!
- "South Park" :D
- "Allo Allo"
- "Alf"
- "Książę z Bel Air" - rewelacja !!!!
- "Kasia i Tomek" - suuuuper !!!!
No i starsze seriale, takie jak: "Czterej pancerni i pies", "Janosik", ...
Kurde, tyle tego wypisalam, ze teraz wyjdzie na to, ze nic innego nie robie tylko siedze i ogladam filmy i seriale w tv :P